ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Heb jij de Doordenker op bladzijde 24 van Zo Zit Dat 2 opgelost? Vul jouw antwoord in en maak direct kans op het Calico bordspel! Weet jij het mooiste quiltkleed te maken voor jouw poezenvriend? Lees snel verder om kans te maken op dit toffe bordspel.

Knusse katten

Ben jij het perfecte poezenbaasje? Dan maak je het allerlekkerste en allerfijnste quiltkleed voor je kat. Maak met de tegels de goeie patronen en trek zo nog meer poezen aan. Degene die de meeste punten scoort wordt quiltmeester en wint een medaille! Daag jouw vrienden uit om de mooiste creaties te maken en speel samen het Calico bordspel!

Hoe kan ik winnen?

Meedoen is simpel. Vul het antwoord op de Doordenker blokpuzzel in, laat je adresgegevens achter en je doet meteen mee. Vergeet niet je ouders om toestemming te vragen!

Het kattigste nummer ooit!

De nieuwste Zo Zit Dat staat overvol met katten! Heb je er weleens over nagedacht wat jouw kat van jou vindt? Kattenexpert Yvon weet het! Enne… doe meteen ook de kattenquiz om te ontdekken welke kat het beste bij jou past. Wil jij liever meer weten over wilde katten? Geen probleem! In dit nummer leer je de koning van de woestijn kennen en lees je alles over een poes in snowboots!

Zo Zit Dat op Instagram

Wil jij nog slimmer worden? Vergeet dan niet om de Zo Zit Dat Instagram in de gaten te houden voor nog meer bizarre weetjes, coole winacties en bijzondere video’s! Elke woensdag test jij jouw kennis met de vreemdste stellingen in de ‘Waar of niet Waar’ en elke vrijdag is het ‘Verboden te vervelen’ en vind jij tips om je te vermaken in het weekend.  Waar wacht je nog op?! Ga snel naar @tijdschriftzozitdat op Instagram!

Foutje gezien? Vertel het ons!