ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Het is tijd voor een onverwachts avontuur! Wil jij samen met Vinnie dwalen door Niemandsland? Doe dan vóór 9 februari mee met de winactie en wie weet win jij dit toffe boek!

 Op avontuur!

Vinnie is fan van een spannende piratenserie. Als hij ontdekt dat hij per ongeluk is terechtgekomen in een avontuur van Kapitein Bear Green vindt-ie dat eerst supervet. Maar… blijkt niet zo’n toffe peer als Vinnie eerst dacht. Hoe komt hij ooit weer thuis?! Ontdek ’t in Dwalen door Niemandsland!

Hoe kan ik winnen?

Meedoen is simpel. Geef antwoord op de volgende vraag, laat je adresgegevens achter en je doet meteen mee. Vergeet niet je ouders om toestemming te vragen!

Zo Zit Dat komt uit je koptelefoon!

Vanaf nu kun je Zo Zit Dat niet alleen lezen, maar ook luisteren! Elke maand maken we twee luisterverhalen. Dat zijn verhalen die in het tijdschrift staan, maar die ook nog eens aan je worden verteld. Zo kun je zelf bepalen of je gaat lezen, luisteren of allebei! Heb jij Zo Zit Dat al in huis en wil je weten welke verhalen jij kunt beluisteren? Let dan op het koptelefoonicoontje. Dat staat bij elk artikel waar een verhaal van is te beluisteren. Neem een kijkje!

@tijdschriftzozitdat op Instagram

Wil jij nog slimmer worden? Vergeet dan niet om de Zo Zit Dat Instagram in de gaten te houden voor nog meer bizarre weetjes, coole winacties en bijzondere video’s! Elke woensdag test jij jouw kennis met de vreemdste stellingen in de ‘Waar of niet Waar’ en elke vrijdag is het ‘Verboden te vervelen’ en vind jij tips om je te vermaken in het weekend.  Waar wacht je nog op?! Ga snel naar @tijdschriftzozitdat op Instagram!

Foutje gezien? Vertel het ons!