ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Maak de vrolijkste kiekjes met de superleuke KidiZoom PrintCam van VTech. Wat dacht je van een selfie met je kat? Of zet jouw vrienden op de foto en print het direct uit. Met deze camera ben jij de fotograaf! Wil jij weten hoe jij deze toffe prijs kunt winnen? Lees dan snel verder.

 Say Cheese!

Met deze coole camera maak jij de allerleukste foto’s. Maarre… dat is niet alles! De KidiZoom PrintCam kan nog veel meer, zoals jouw gemaakte foto’s direct printen in zwart-wit, wenskaarten afdrukken en zelfs stripverhalen maken! Liever een leuk spelletje spelen? Print puzzels, een doolhof of een kleur op nummer-spel! Klik, bewerk en print al jouw coole fotocreaties!

Hoe kan ik winnen?

Meedoen is simpel. Geef antwoord op de volgende vraag, laat je adresgegevens achter en je doet meteen mee. Vergeet niet je ouders om toestemming te vragen!

Zo Zit Dat op Instagram

Wil jij nog slimmer worden? Check dan de Zo Zit Dat Instagram voor nog meer bizarre weetjes, coole winacties en bijzondere video’s! Elke woensdag test jij jouw kennis met de vreemdste stellingen in de ‘Waar of niet Waar’ en elke vrijdag is het ‘Verboden te vervelen’ en vind jij tips om je te vermaken in het weekend.  Waar wacht je nog op?! Ga snel naar @tijdschriftzozitdat op Instagram!

Neem een abonnement

De nieuwste Zo Zit Dat is het kattigste nummer ooit! Sneeuwpanters, leeuwen, tijgers en nog veel meer katten. Neem een kijkje achter de schermen bij Stichting Leeuw! Enne… kunnen dieren eigenlijk ook gaatjes in hun tanden krijgen? Joost geeft het antwoord op bladzijde 4! Je koopt Zo Zit Dat via Lossebladen.nl. Ben je een echte Zo Zit Dat-fan? Dan is het tijd om een abonnement af te sluiten! Zo mis jij nooit meer een Zo Zit Dat!

Foutje gezien? Vertel het ons!