ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Wil jij lekker knuffelen met jouw kat? De hele dag spelletjes spelen? Of mag hij urenlang op avontuur in de tuin? Doe de quiz en ontdek welke kat het best bij jou past!

Welke kat past bij jou?

Katten zijn er in alle soorten en maten. Bruin, wit, zwart maar ook speels, vals of avontuurlijk! Elke kat heeft zijn eigen persoonlijkheid. De ene kat ligt het liefst de hele dag te luieren, terwijl de andere kat door het huis rent! Wil jij weten welke kat het beste bij jou past? Doe dan snel mee en ontdek ’t in de quiz.

Weten is winnen

Wist je dat je bij Zo Zit Dat heel makkelijk mee kunt doen aan de gaafste winacties? Blader snel naar de Doordenker op bladzijde 24. Los de blokpuzzel op en stuur jouw antwoord in via Zozitdat.nl. Je maakt direct kans om te winnen. Makkie! Deze maand maak jij kans op het leuke ’Calico’ bordspel. Ben jij het perfecte poezenbaasje? Maak het mooiste quiltkleedje voor jouw poezenvriend en wordt een echte kattenheld! Vergeet ons trouwens ook niet te volgen op Instagram. Hier geven we regelmatig de tofste prijzen weg tijdens ‘Verboden te Vervelen’ op vrijdag.

Neem een abonnement

De nieuwste Zo Zit Dat is het kattigste nummer ooit! Sneeuwpanters, leeuwen, tijgers en nog veel meer wilde en tamme katten. Neem een kijkje achter de schermen bij Stichting Leeuw! Enne… kunnen dieren eigenlijk ook gaatjes in hun tanden krijgen? Joost geeft het antwoord op bladzijde 4! Je koopt Zo Zit Dat via Lossebladen.nl. Ben je een echte Zo Zit Dat-fan? Dan is het tijd om een abonnement af te sluiten! Zo mis jij nooit meer een Zo Zit Dat!

Foutje gezien? Vertel het ons!