ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

De stoere katten van Stichting Leeuw zijn echte jagers. Dankzij de unieke jaagsimulator kunnen ze ook echt op jacht! Ze scheuren achter op stukken vlees aan in de binnenruimte van het verblijf. Benieuwd hoe dat eruitziet? Lees snel verder en bekijk de video! 

Grote katten op jacht

De katten van Stichting Leeuw zijn niet gewend om in het wild te leven. Maar elke kat heeft een jachtinstinct. Dankzij de unieke jaagsimulator krijgen de grote katten de kans om op stukken vlees te jagen, maar alleen als het dier daar zelf zin in heeft. Zo kunnen de leeuwen en tijgers in de opvang hun energie kwijt en zich gedragen als wilde katten! Wil jij deze superspectaculaire jaagsimulator in actie zien? Check de video!

Het kattigste nummer ooit!

De nieuwste Zo Zit Dat staat bomvol katten! Heb je er wel eens over nagedacht wat jouw kat van jou vindt? Kattenexpert Yvon weet het! Enne… doe meteen ook de kattenquiz om te ontdekken welke kat het best bij jou past! Wil jij liever meer weten over wilde katten? Geen probleem! In dit nummer leer je de koning van de woestijn kennen en lees je alles over een poes in snowboots!

Zo Zit Dat op Instagram en TikTok

Wil jij nog slimmer worden? Vergeet dan niet om de Zo Zit Dat Instagram en TikTok in de gaten te houden voor nog meer bizarre weetjes, coole winacties en bijzondere video’s! Elke woensdag test jij op jouw kennis met de vreemdste stellingen in de ‘Waar of niet Waar’ en elke vrijdag is het ‘Verboden te vervelen’ en vind jij tips om je te vermaken in het weekend. Waar wacht je nog op?! Ga snel naar @tijdschriftzozitdat op Instagram en @zozitdatnl op TikTok!

Foutje gezien? Vertel het ons!