ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Je had het misschien nog niet gezien, maar buiten jouw voordeur zijn een heleboel avonturen te beleven. Met deze winactie maak je kans op Het grote geheime boek vol met buitenspeelplezier, tips en weetjes. Zo ontrafel jij alle geheimen uit de natuur in de buurt!

Op avontuur in de natuur

Zet je raam eens open en luister goed: buiten kwettert en tettert het… De natuur roept je voor een groot avontuur! En wil je het helemaal goed doen? Dan neem Het grote geheime boek mee. Dat staat bomvol tips en weetjes om het beste avontuur ooit te beleven.

Nooit meer vervelen

In Het grote geheime boek staan allerlei activiteiten die jij met je zusjes, broertjes, vriendjes of misschien wel je ouders kunt doen. Wat dacht je van toffe activiteiten als: een vlot bouwen, of… een fikkie stoken? Ook gaaf: ontdek hoe je een geheime boodschap maakt. Dit boek zit vol met meer dan 80 ontdekkingen en avonturen, zodat jij je nooit meer hoeft te vervelen! Oh ja, enne… Komt de regen met bakken uit de hemel of moet jij in quarantaine? Geen probleem, dit boek heeft ook aan binnenavonturen gedacht. Waar wacht je nog op? Op pad!

Ik wil winnen!

Het enige wat je hoeft te doen om mee te doen aan deze winactie is antwoord geven op de onderstaande vraag.

Meer lezen?

Wil je meer lezen over de natuur? Lees dan het artikel over dit bijzondere insect dat op de poster stond in de vorige Zo Zit Dat: de vuurjuffer. Dit beestje lijkt heel erg op een libelle en leeft op het water oppervlak. Hij houdt van schoon water en een groene natuur. Misschien kun jij er een spotten tijdens jouw avontuur!

Meer winnen?

De Zo Zit Dat van deze maand staat weer bomvol met winacties! Ben jij een echt spelletjes mens? Doe dan mee aan de 30 seconds winactie. Of wil jij liever erop uit gaan? Doe mee aan de winactie van het Discovery Museum. Lees je graag binnen een boek? Deze maand kun je het spannende boek de juwelen dief winnen!

Foutje gezien? Vertel het ons!