ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Hey jij! Jij hebt de nieuwste Zo Zit Dat vast al uitgelezen. Maarre… heb jij ook alle weetjes opgeslagen? Tijd om je kennis te testen met de enige echte Zo Zit Dat Australië quiz. Weet jij alle antwoorden? Je komt er maar op één manier achter… Quizzen maar!

Zo Zit Dat 1

De nieuwste Zo Zit Dat ligt alweer in de winkel. Heb jij hem al binnen? Je kunt Zo Zit Dat 1 ook online kopen via Lossebladen.nl. Zoals altijd staat Zo Zit Dat bomvol met bijzondere weetjes, hihihilarische strips en de indrukwekkendste dieren. Deze maand ontdek je Australië! Lees over de nieuwste ontdekkingen, de extremen van Australië, alles over hoe de oorspronkelijke bewoners van Australië de weg wisten in de wildernis, en je ontdekt de gevaarlijkste dieren van het land. Durf jij het aan? Lees hem nu!

Meer quizzen

Deze superleuke Australië-quiz gemaakt? Lekker bezig! Op Zozitdat.nl/quizzen vind je nog veel meer quizzen om alleen óf samen te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de huisdierenquiz, waarmee je ontdekt welk huisdier het beste bij jou past! Je kunt natuurlijk ook de quiz van eerdere edities van Zo Zit Dat maken. Begin bijvoorbeeld bij de quiz over Zo Zit Dat 13.

Weten is winnen

Wist je dat je bij Zo Zit Dat heel makkelijk mee kunt doen aan de gaafste winacties? Blader snel naar de Doordenkers op pagina 24 en laat de hersenen kraken. Los de sommen op en stuur jouw antwoord in via Zozitdat.nl/winnen. Je maakt direct kans om te winnen. Makkie! Deze maand maak jij kans op het 30 Seconds Junior bordspel! Daag jouw vrienden of familie uit voor een potje. Als ze durven… Vergeet ons trouwens ook niet te volgen op Instagram. Hier geven we regelmatig de tofste prijzen weg tijdens Verboden te Vervelen op vrijdag.

Foutje gezien? Vertel het ons!