ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

De gekste baby’s en de wildste paarden zijn terug! In Boss baby 2 gaan de baby’s op een hilarische missie. Enne… in Spirit Ongetemd is geen avontuur te groot voor Lucky Prescott en het wilde paard Spirit! Weten hoe jij een DVD of Blu-ray exemplaar kunt winnen van deze toffe films? Lees snel verder!

Knettergekke baby’s

In Boss Baby 2 komen Ted en Tim Templeton weer samen, maar kunnen de broers hun rivaliteit aan de kant zetten? Om het snode plan dat baby’s in snotneuzen verandert te dwarsbomen, is de hulp van beide broers nodig! Lukt het de broers om samen te werken?

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Wilde paarden

Het is weer tijd voor een groots avontuur! Het stoere meisje Lucky Prescott verhuist naar het platteland, waar zij bevriend raakt met het wilde paard Spirit. Samen gaan zij opzoek naar een plek waar ze zich thuis voelen. In Spirit Ongetemd haal je de prairie in huis!

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Hoe kan ik winnen?

Meedoen is simpel. Geef antwoord op de volgende vraag, laat je adresgegevens achter en je doet meteen mee. Vergeet niet je ouders om toestemming te vragen!

Neem een abonnement

In de nieuwste Zo Zit Dat reis je af naar de andere kant van de aardbol! Lees alles over de bijzondere dieren die zich schuil houden in Australië. Maar pas op, ook de gevaarlijkste beesten vind je op bladzijde 21. Enne… ben jij ook benieuwd of je een koala als huisdier mag hebben? Daar geeft Joost antwoordt op in ‘Joost mag het weten’. Je koopt Zo Zit dat via Lossebladen.nl. Ben je een echte Zo Zit Dat-fan? Dan is het tijd om een abonnement af te sluiten! Zo mis jij nooit meer een Zo Zit Dat!

Foutje gezien? Vertel het ons!