ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Stap aan boord van de Hooglanden-Expres! Een treinreis met zijn oom, daar heeft de 11-jarige Alex écht geen zin in! Maar plots neemt de saaie reis een onverwachte wending wanneer Alex een verstekeling in de trein vindt. Wie is zij? En waar zijn alle kostbare juwelen gebleven? Lees snel verder om kans te maken op dit toffe boek.

Dieven opgepast!

Weet Alex te ontrafelen wie achter de verdwijning van al die kostbare juwelen zit? Ontdek het in Dader op het spoor: De juwelendief! Krijg jij ook geen genoeg van de spannende avonturen van Alex? Geen paniek: er valt nog véél meer te lezen! In het vervolg op De juwelendief keert Alex terug om De ontvoerde schat te redden. Enne… als dat nog niet genoeg leesplezier is: het gloednieuwe derde deel Gevaar op Safari nu verkrijgbaar!

Hoe kan ik winnen?

Meedoen is simpel. Geef antwoord op de volgende vraag, laat je adresgegevens achter en je doet meteen mee. Vergeet niet je ouders om toestemming te vragen!

Down Under met Zo Zit Dat 1

G’day, mate! In de nieuwste Zo Zit Dat reis je af naar de andere kant van de wereld: Australië. Lees alles over de extreme landschappen en de gevaarlijkste dieren van dit bijzondere land. Je neemt ook een kijkje in het leven van de stoere Nick Young, in de nieuwe rubriek ‘Wereldkinderen’. Enne… heb jij al kennis gemaakt met Zoë? Je vindt haar op bladzijde 36!

Zo Zit Dat op Instagram

Wil jij nog slimmer worden? Vergeet dan niet om de Zo Zit Dat Instagram in de gaten te houden voor nog meer bizarre weetjes, coole winacties en bijzondere video’s! Elke woensdag test jij jouw kennis met de vreemdste stellingen in de ‘Waar of niet Waar’ en elke vrijdag is het ‘Verboden te vervelen’ en vind jij tips om je te vermaken in het weekend.  Waar wacht je nog op?! Ga snel naar @tijdschriftzozitdat op Instagram!

Foutje gezien? Vertel het ons!