ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Er is nog veel werk aan de winkel bij de expositie Stad in de steigers! Kruip in de huid van een architect; maak plannen, teken ze uit, onderzoek en aan de slag! Ontdek stap voor stap alles over het bouwproces van een stad in Discovery Museum.

Wat kun je hier allemaal doen?

In de expositie Stad in de Steigers stap je in de rol van een stagiaire op de bouwplaats. Trek een veiligheidsvest aan, zet een bouwhelm op en ga aan de slag. Maak kennis met alles wat bij de bouw van een stad komt kijken. Je stapt in de schoenen van een planoloog die advies geeft over de bouw, de onderzoeker, architect én de bouwvakker. Iedere rol heeft een eigen onderdeel. Maak bijvoorbeeld je eigen ontwerp als architect, en ga als bouwvakker los met bouwen én slopen met een sloopkogel of verplaats blokken met een hijskraan!

Ik wil winnen

Om mee te doen aan deze winactie moet je eerst even de onderstaande vraag beantwoorden. Oh ja enne… Vraag je nog even toestemming aan het ouders?

Meer winnen?

Wil je meer winnen? Deze maand staat Zo Zit Dat weer vol met te gekke winacties waar je allemaal aan mee kunt doen! In de Verboden te vervelen staan deze keer twee winacties. Naast de Discovery Museum kaartjes, kun je nu ook het Jurassic park: danger bordspel winnen. Hou ook onze Instagram in de gaten. Hier posten wij regelmatig winacties.

Meer lezen?

Heb jij het interview met Nas en Nova al gelezen? Dit zijn twee acteurs die spelen in de film Captain Nova. In deze science fiction reist vechterspiloot Nova terug in de tijd om de wereld te redden. Maar ineens is ze 12 jaar. Gelukkig ontmoet ze Nas die haar wil helpen. Benieuwd of het ze lukt? De film is te zien in bioscopen door heel Nederland.

Koop Zo Zit Dat nu

Heb jij Zo Zit Dat nog niet in huis? Koop ‘m nu want dit toffe nummer wil je niet missen. Wist je dat er vanaf nu een paar superleuke nieuwe rubrieken te vinden zijn in het blad? Zoals Hoe dan?! waarin Stien Edlund zich afvraagt hoe lang een avocado reist voordat hij bij haar in de supermarkt belandt. Enne… Zoë wil je ook niet missen! Wie dit is? Check Zo Zit dat nu! Je koopt ‘m via Lossebladen.nl of je kunt nú een abonnement nemen zodat Zo Zit Dat elke vier weken automatisch op de mat valt. Waar wacht je nog op?