ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Kletskousen en praatjesmakers opgelet: sta jij bekend om je snelle spraak? Dan is 30 Seconds Junior jouw spel! En nog beter nieuws: jij kunt ’t winnen. Hoe? Lees snel verder.

30 Seconds Junior

Dit spel wordt ook wel een partyspel genoemd. En dat is niet voor niks. Je kunt het met een heel grote groep spelen. Superleuk dus tijdens een dagje met de hele familie of als je hele vriendengroep op bezoek is. Je verdeelt de groep in verschillende teams en dan begint de pret pas echt. Bij 30 Seconds Junior is het de bedoeling dat jullie telkens vijf woorden omschrijven binnen een halve minuut. Jouw team moet de woorden raden binnen de tijd. Klinkt als een makkie, maar vergis je niet. In dit spel struikelen zelfs de grootste praatjesmakers over hun woorden. Wedden dat jullie allemaal in een deuk liggen?

Hoe kun je 30 Seconds Junior winnen?

Dit spel vond je in de rubriek Doordenkers van Zo Zit Dat 1 op bladzijde 24. Heb jij de puzzel gemaakt? Vul dan de onderstaande vraag en je gegevens in en wie weet maak jij binnenkort je hele familie blij met 30 Seconds Junior. Maarre… wel eerst even toestemming vragen van je ouders of verzorgers!

Zo Zit Dat Breinfabriek

Heb je het al gezien? Zo Zit Dat is vernieuwd! Zodra je het blad openslaat, stap je in de Zo Zit Dat Breinfabriek. Hier worden je hersens gekieteld en gekneed met allerlei toffe breinsnacks, quizjes en extra doe-dingen. Zo wordt Zo Zit Dat nóg een stukje leuker.

Australië in Zo Zit Dat

Vanaf 15 december ligt Zo Zit Dat 1 in de winkel en die staat helemaal in het teken van Australië! Reis mee naar dit bijzondere land aan de andere kant van de wereld en ontdek alles over het extreme landschap (wist je dat je in Australië kunt skiën?!), de dodelijkste dieren die er wonen (van gevaarlijk tot nóg gevaarlijker), en ontdek hoe een vogelbekdier er vanbinnen uitziet. Kortom: dit toffe nummer wil je niet missen.

Ben je nog geen abonnee? Geen zorgen, je kunt het nummer los kopen of nu een abonnement afsluiten.

Zoë Zo

Heb je Zoë al ontmoet? Dit grappige en vrolijke meisje is vanaf nu ook te bewonderen in Zo Zit Dat. Meer weten over Zoë? Dat kan hier!