ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Hallo daar, grote dino-fan! Jouw grootste droom kan uitkomen met het spel Jurassic Park Danger. Een eigen dino-pretpark! Hoe, wat waar? Lees snel verder!

Jurassic Park Danger

De stroom is uitgevallen op het eiland Nublar en de dino’s ontsnappen uit het dinopark! In dit spel heb je twee mogelijkheden. Optie 1: je speelt als een dinosaurus en je gaat op jacht naar de mensen in de jungle. Lekkere hapjes! Optie twee: je speelt als mens en probeert als de wiedeweerga de stroom weer aan de praat te krijgen. Wat je ook wordt, dit spel is adembenemend spannend en superleuk om te spelen met je vrienden!

Nieuwsgierig geworden naar hoe je het speelt? Check dit filmpje!

Ik wil winnen!

Natuurlijk! Gelukkig is dat helemaal niet zo ingewikkeld. Geef antwoord op de onderstaande vraag en vul je gegevens in. Zo doe je direct mee aan de winactie. Maar vraag wel eerst je ouders of verzorgers om toestemming.

Zo Zit Dat is vernieuwd!

Heb je het al gezien? In Zo Zit Dat vind je een paar superleuke nieuwe rubrieken. Zoals Hoe dan?! waarin een bekend iemand een vraag mag stellen aan Zo Zit Dat. Deze maand is het Stien Edlund. Haar vraag is: hoe ver reist een avocado voordat hij in de supermarkt ligt? Dat lees je deze maand dus in Zo Zit Dat. Maar Stien had nóg een vraag. Vorig jaar adopteerde ze een koalaatje dat na bosbranden verzorgd moest worden. Ze is heel benieuwd hoe het nu met de koala’s gaat die gered zijn. Wat het antwoord daarop is? Dat lees je hier!

Nog meer leuks

En er is nog veel meer leuks en nieuws in Zo Zit Dat te ontdekken. Wat allemaal? Dat zie je in het nummer dat nu in de winkel ligt. Zo ontdek je wat de Breinfabriek is, hoe een vogelbekdier er vanbinnen uitziet en je ontmoet Zoë! Wie dat is? Kijk zelf maar! Je koopt Zo Zit Dat nu in de winkel of via Lossebladen.nl of je kunt gelijk een abonnement nemen. Dan krijg je Zo Zit Dat elke vier weken thuisgestuurd. Vet!