ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Je ziet het goed, vanaf nu kun je Zo Zit Dat niet alleen lezen, maar ook luisteren! Elke maand maken we twee luisterverhalen. Dat zijn verhalen die in het blad staan, maar die ook nog eens aan je worden verteld. Zo kun je zelf bepalen of je gaat lezen, luisteren of allebei!

Dit zijn de luisterverhalen van Zo Zit Dat!

Een jungle in de stad en donuts voor een beter milieu

Elke maand vind je op Zozitdat.nl de nieuwste twee luisterverhalen. Deze maand vertelt Tess je waarom er steeds meer piepkleine jungles opduiken in de stad en hoe je er een wint voor in je eigen achtertuin. Kevin en Inge laten je horen welke technische snufjes het klimaat helpen. Iets met… donuts en bubbels?! Benieuwd wat je volgende maand te wachten staat? Kom hier snel terug!

Hou Zo Zit Dat bij de hand

Lijkt het je fijn om de luisterverhalen lekker relaxed op de bank te luisteren? Goed idee! Nog beter: hou Zo Zit Dat erbij! Dan zie je ook de plaatjes waarover het gaat en wordt het allemaal nog levendiger.

Luisterverhalen kunnen altijd

Word je in de auto een beetje misselijk tijdens het lezen? Daar heb je met een luisterverhaal geen last van! Is je schermtijd alweer op? Ha, bij een luisterverhaal kun je gewoon lekker een beetje voor je uitstaren of ondertussen een LEGO-bouwwerk maken. Kortom: een luisterverhaal kan altijd!

Koptelefoontje gezocht

Heb jij Zo Zit Dat al in huis en wil je weten welke verhalen luisterverhalen zijn? Let dan op het koptelefoonicoontje. Dat staat bij elk artikel waar een luisterverhaal van is. Veel plezier!

Scoor Zo Zit Dat 3 nu

Enne… jij Zo Zit Dat nog niet? Geen zorgen, je kunt hier het nieuwste nummer kopen. Enne, wil jij er zeker van zijn dat je geen nummer meer mist? Zorg dan dat je een abonnement neemt. Daarmee krijg jij Zo Zit Dat elke maand thuisbezorgd.