ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Je ziet het goed, vanaf nu kun je Zo Zit Dat niet alleen lezen, maar ook luisteren! Elke maand maken we twee luisterverhalen. Dat zijn verhalen die in het blad staan, maar die ook nog eens aan je worden verteld. Zo kun je zelf bepalen of je gaat lezen, luisteren of allebei!

Dit zijn de luisterverhalen van Zo Zit Dat!

Waarom wordt een poolvos wit?

Elke maand vind je op Zozitdat.nl de nieuwste twee luisterverhalen. In november kwam het Zo Zit Dat Winterboek uit en krijg je nóg meer luisterverhalen dan onders. Daarin ontdek je waarom een poolvos wit wordt, hoe je een mammoet vangt en wat je moet doen als je jezelf buitensluit in extreme kou. Waar wacht je nog op? Koptelefoon op en luisteren maar!

Hou Zo Zit Dat bij de hand

Lijkt het je fijn om de luisterverhalen lekker relaxed op de bank te luisteren? Goed idee! Nog beter: hou je Zo Zit Dat erbij! Dan zie je ook de plaatjes waarover het gaat en wordt het verhaal nog leuker.

Luisterverhalen kunnen altijd

Word je in de auto een beetje misselijk tijdens het lezen? Daar heb je met een luisterverhaal geen last van! Is je schermtijd alweer op? Ha, bij een luisterverhaal kun je gewoon lekker een beetje voor je uitstaren of ondertussen een LEGO-bouwwerk maken. Kortom: een luisterverhaal kan altijd!

Koptelefoontje gezocht

Heb jij Zo Zit Dat al in huis en wil je weten welke verhalen luisterverhalen zijn? Let dan op het koptelefoonicoontje. Dat staat bij elk artikel waar een luisterverhaal van is. Veel plezier!

Scoor Zo Zit Dat 13 en het Zo Zit Dat Winterboek

Enne… jij Zo Zit Dat nog niet? Geen zorgen, je kunt hier het nieuwste nummer kopen. Enne, wil jij er zeker van zijn dat je geen nummer meer mist? Zorg dan dat je een abonnement neemt. Daarmee krijg jij Zo Zit Dat elke maand thuisbezorgd.