ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Breng jij het feestje in huis? Laat het zien met de Kidi DJ MIX van VTech! Met deze supertoffe draaitafel kun je oneindig feesten, mixen en muziek draaien. Pas maar op Martin Garrix! Wil jij weten hoe jij deze feestelijke prijs kunt winnen? Lees dan snel verder!

Tijd voor een feestje!

Plaatjes draaien, mixen of toch liever jouw eigen beats opnemen? Met de Kidi DJ MIX draaitafel maak jij al jouw muzikale dromen waar! Je vervelen is geen optie, met meer dan 2000 mogelijke mixcombinaties. Enne… als de toffe beats het feestje nog niet beginnen, dan doen de coole lichteffecten van de ingebouwde discobal het wel. Feesten maar!

Hoe kan ik winnen?

Meedoen is simpel. Geef antwoord op de volgende vraag, laat je adresgegevens achter en je doet meteen mee. Vraag wel even toestemming aan je ouders!

Nog meer winnen!

Deze week is er een heleboel te winnen bij Zo Zit Dat! Vergeet dus niet om de Zo Zit Dat Instagram in de gaten te houden. Deze hele week zijn hier de coolste prijzen te winnen. Enne… wat dacht je van alle prijzen die te winnen zijn in Zo Zit Dat 13? Je vindt het overzicht van alle lopende winacties op Zozitdat.nl/winnen.

Zo Zit Dat 2021

Wat is er fijner dan op de bank een Zo Zit Dat lezen op een koude dag? Een hele stapel Zo Zit Dat’s lezen natuurlijk! Heb jij alle nummers van 2021 verzameld? Dan ben jij dit jaar nóg slimmer geworden! Maarre… je hoeft gelukkig niet lang te wachten op de nieuwste weetjes, gekste feitjes en leukste puzzels: de eerste Zo Zit Dat van 2022 ligt al op 15 december in de winkel! Wil jij volgend jaar geen enkele Zo Zit Dat missen? Dan is het tijd om een abonnement af te sluiten!

Foutje gezien? Vertel het ons!