ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Krijg jij ook geen genoeg van gezellige spelletjesavonden? Met dit toffe kaartspellenpakket raak jij nooit uitgespeeld! In dit pakket zitten niet één, niet twee, maar drie superleuke kaartspellen. En jij maakt kans om ze te winnen! Wil jij weten hoe? Lees dan snel verder!

The Vampires

De gevaarlijke vampiers in Transsylvanië moeten verslagen worden! Ben jij in staat om de vampiers uit te schakelen? Gebruik aanvals- en wapenkaarten om de vampiers te verzwakken. Ben jij de beste vampierjager die de vampiers weet te verslaan? Pak je wapens en val aan!

6th Sense

Heb jij een zesde zintuig? Test het in dit vlotte kaartspel! Met een zesde zintuig kun jij voorspellingen maken over de uitkomst van het spel. Klopt jouw voorspelling? Dan scoor jij punten! Met de meeste punten win jij het spel! Maar pas op: voor foute voorspellingen krijg je strafpunten! Hoeveel slagen heb jij nodig om te winnen?

Elixir Mixer

Word jij de beste tovenaar? Met het hilarische kaartspel Elixir Mixer gooi jij jouw toverkunsten in de strijd! Verzamel de juiste ingrediënten, zoals griezelige spinnen of glibberige ogen en mix de meest gruwelijke elixers! Heb jij aan het eind van het spel de meeste brouwsels gemaakt? Dan ben jij de winnaar!

Hoe kan ik winnen?

Meedoen is simpel. Geef antwoord op de volgende vraag, laat je adresgegevens achter en je doet meteen mee. Vraag wel even toestemming aan je ouders!

Zo Zit Dat op Instagram en TikTok!

Deze week is er een heleboel te winnen bij Zo Zit Dat! Vergeet dus niet om de Zo Zit Dat Instagram in de gaten te houden. Deze hele week zijn hier de coolste prijzen te winnen. Ook op TikTok kun jij de leukste weetjes en gekste feitjes van Zo Zit Dat vinden! Waar wacht je nog op?! Ga snel naar @tijdschriftzozitdat op Instagram en @zozitdatnl op TikTok! Enne… wat dacht je van alle prijzen die te winnen zijn in Zo Zit Dat 13? Je vindt het overzicht van alle lopende winacties op Zozitdat.nl/winnen.

Foutje gezien? Vertel het ons!