ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Met deze winactie kun je maar liefst vijf Zo Zit Dat specials winnen! De specials zitten bomvol puzzels, strips, moppen, quizzen en bizarre feiten zodat jij je voorlopig niet meer hoeft te vervelen!

Zo Zit Dat beantwoordt wereldvragen

Kan het in Afrika sneeuwen? Waarom eten ze in Azië met stokjes? En waarom gooien we afval niet in een zwart gat? In deze special reis je de hele wereld rond (en daarbuiten) om antwoord te krijgen op al jouw vragen. Ook leer jij Joost wat beter kennen en kun je superleuke quizzen doen!

Vakantieboek

In dit zomerboek vind je maar liefst 13 hilarische strips, heeel veel moppen en de gekste weetjes! Leer alles over de krijger van de jungle en ontdek de meest bizarre zwembaden ter wereld. Wat weet jij over het spannende woud? Test het in de quiz!

Reis door je lijf

In ‘reis door je lijf’ leer je uhh… ja, alles over je lijf dus! Je krijgt antwoord op vragen als: ontplof je als je niet poept en plast? En wat is de sterkste spier van je lichaam (spoiler alert: niet je tong!)? Puzzel organen op de juiste plek en ontdek alles over je bloed. Krimp samen met Breinstein tot het formaat van een bacterie en check alles over je lichaam!

Verboden te vervelen

Met dit boekje hoef je je nooit meer te vervelen. Tover je kamer om tot escaperoom of maak er een heel restaurant in! Ook staat het boekje vol met pranks. Enne… wil jij weten hoe je youtuber wil worden? Kalvijn vertelt het je!

Zo Zit Dat 25 jaar

Wist je dat Zo Zit Dat al meer dan 25 jaar bestaat? In dit speciale nummer staan de belangrijkste gebeurtenissen van al deze jaren. Alles over dieren, techniek, science, natuur en games van vroeger en nu. Met wat voor geld betaalden je ouders vroeger? En hoe zagen hun telefoons eruit?

Ik wil winnen!

Wil jij kans maken op deze prijs? Beantwoord dan de onderstaande vraag en vul je gegevens in. Vraag wel eerst je ouders om toestemming!

Nog meer prijzen in Zo Zit Dat

Deze week is er een heleboel te winnen bij Zo Zit Dat! Vergeet dus niet om de Zo Zit
Dat Instagram in de gaten te houden, deze hele week zijn hier de coolste prijzen te winnen.
Enne… wat dacht je van alle prijzen die te winnen zijn in Zo Zit Dat 13? Je vindt het
overzicht van alle lopende winacties op Zozitdat.nl/winnen.

Neem een abonnement

In de nieuwste Zo Zit Dat lees je alles over de dino’s! Zo lees jij kersverse weetjes in het
laatste dinonieuws en maak je kans op kaartjes om Trix de T-Rex te bezoeken in Naturalis!
Je koopt Zo Zit dat via Lossebladen.nl. Ben je een echte Zo Zit Dat-fan? Dan is het tijd om
een abonnement af te sluiten! Zo mis jij nooit meer een Zo Zit Dat!

Foutje gezien? Vertel het ons!