ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

De griezeligste familie van Nederland is terug! Een jaar na het gelukkige einde van Monster Family 1 is de familie Wensbot nog steeds niet tevreden over hun normale mensenleven. Enne… de supercoole monsterjager Mila Starr maakt ’t nog ingewikkelder! Wil jij vier tickets én twee stoere mutsen winnen? Lees dan snel verder om kans te maken!

Monsters met een missie!

De familie Wensbot keert 15 december terug naar een bioscoop in jouw buurt. Maar zij hebben een probleem: heks Baba Yaga en butler Renfield zijn ontvoerd door niemand minder dan monsterjager Mila Starr! De familie heeft geen andere keuze dan terug te veranderen in monsters om hun vrienden te redden. Ga mee op een monsterlijke missie in Monster Family 2!

Hoe kan ik winnen?

Meedoen is simpel. Geef antwoord op de volgende vraag, laat je adresgegevens achter en je doet meteen mee. Vraag wel even toestemming aan je ouders!

Zo Zit Dat winweek

Deze week is er een heleboel te winnen bij Zo Zit Dat! Vergeet dus niet om de Zo Zit Dat Instagram in de gaten te houden, deze hele week zijn hier de coolste prijzen te winnen. Enne… wat dacht je van alle prijzen die te winnen zijn in Zo Zit Dat 13? Je vind het overzicht van alle lopende winacties op Zozitdat.nl/winnen.

Neem een abonnement

Zo Zit Dat 13 ligt nog maar voor enkele dagen in de winkel. Geen paniek! Je kunt Zo Zit Dat ook online kopen via Lossebladen.nl. Zoals altijd staat het blad bomvol met bijzondere weetjes, hihihilarische strips en de indrukwekkendste dieren. Elke maand weer krijg jij een kijkje in nieuwe thema’s zoals grote dino’s, de ruimte, toffe technologie, gevaarlijke dieren en veel meer. Wil jij de volgende spannende thema’s niet missen? Dan is het tijd om een abonnement af te sluiten! Zo ben jij de eerste die de allernieuwste Zo Zit Dat in huis krijgt!

Foutje gezien? Vertel het ons!