ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Ken jij het spel Ganzenborden nog? Deze gouwe ouwe is in een nieuw jasje gestoken met het Piraña bordspel! Maarre… de Piraña is toch een wildwaterbaan in de Efteling? Dat klopt, maar deze wildwaterbaan kun jij trotsteren uit je luie stoel! Wil jij weten hoe je dit toffe spel wint? Lees snel verder!

Waterspuwende Inca-goden

Vind jij de Piraña wildwaterbaan in de Efteling ook zo vet? Dan is dit spel voor jou! In een land hier ver vandaan neemt een wilde rivier je mee langs watervallen, draaikolken en rotsen. Daag jouw vrienden en familie uit voor een potje ganzenborden en laat je meevoeren met de snelle stroming! Ontwijk draaikolken, watervallen en waterspuwende Inca-goden in dit avontuurlijke bordspel. Pas op dat je niet nat wordt! Weet jij als eerst de geheime tempel te bereiken?

Hoe kan ik winnen?

Meedoen is simpel. Geef antwoord op de volgende vraag, laat je adresgegevens achter en je doet meteen mee. Vraag wel even toestemming aan je ouders!

Nog meer prijzen in Zo Zit Dat

Deze week is er een heleboel te winnen bij Zo Zit Dat! Vergeet dus niet om de Zo Zit Dat Instagram in de gaten te houden, deze hele week zijn hier de coolste prijzen te winnen. Enne… wat dacht je van alle prijzen die te winnen zijn in Zo Zit Dat 13? Je vindt het overzicht van alle lopende winacties op Zozitdat.nl/winnen.

Neem een abonnement

In de nieuwste Zo Zit Dat lees je alles over de dino’s! Zo lees jij kersverse weetjes in het laatste dinonieuws en maak je kans op kaartjes om Trix de T-Rex te bezoeken in Naturalis! Je koopt Zo Zit dat via Lossebladen.nl. Ben je een echte Zo Zit Dat-fan? Dan is het tijd om een abonnement af te sluiten! Zo mis jij nooit meer een Zo Zit Dat!

Foutje gezien? Vertel het ons!