ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Op 1 december komt de film Captain Nova uit in de bioscoop. In deze film reist piloot Nova terug in de tijd om de wereld te redden. Het tijdreizen heeft alleen een bijwerking, haar leeftijd reist ook mee terug en ze wordt weer een meisje van twaalf. Niemand neemt haar serieus, behalve de zeventien jarige jongen Nas. Benieuwd of het Nova en Nas lukt om de wereld te redden? Doe dan mee aan deze winactie!

Trailer

Ben je al nieuwsgierig geworden en wil je de trailer zien van Captain Nova? Dat kan, klik op het onderstaande filmpje!

Trailer Captain Nova

Ik wil winnen!

Om mee te doen aan de winactie, moet je eerst de onderstaande vraag beantwoorden:

 

Meer Captain Nova?

Er komt heel veel kijken bij het maken van zo’n grote film. Hoe maakt je bijvoorbeeld een vliegende robot? Of hoe laat je het schieten met een neppistool echt lijken? Benieuwd hoe Kika (die Nova speelt) en Marouane (Nas) het vonden om Captain Nova te maken? Ze vertellen het in een interview met Zo Zit Dat.

Nieuwste Zo Zit Dat

Heb jij de nieuwe Zo Zit Dat al gezien? Dat moet haast wel, want met de grote T. rex op de voorkant is hij niet te missen! In dit nummer krijg je onder andere alles te horen over de laatste dinoweetjes en leer je alles over een uhh… zwemmende eenhoorn?! Ook vind je in deze Zo Zit Dat weer de meest hilarische strips, heel veel winacties en de vreemdste weetjes.

Winweek

Wil je meer winnen? Houd dan onze Instagram in de gaten. In de week van 6 december organiseren we een Zo Zit Dat-winweek. Je kunt dan elke dag nieuwe prijzen winnen. Maar dit is niet het enige! In de Zo Zit Dat van deze maand staan weer een hele hoop toffe winacties. Ga naar www.zozitdat.nl/category/winnen/ en doe mee!

Meer lezen?

Meer lezen over de ruimte? Lees dan dit artikel en ontdek hoe de aarde eruit ziet vanuit het ISS. ISS is een ruimtestation waar astronauten allerlei onderzoeken doen naar de aarde en de ruimte. En natuurlijk genieten ze ook van het uitzicht dat ze hebben vanaf deze hoogte. Benieuwd? Check nu live-beelden vanuit ISS.