ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Hey jij! Jij hebt de nieuwste Zo Zit Dat vast al uitgelezen. Maarre… heb jij ook alle weetjes opgeslagen? Tijd om je kennis te testen met de enige echte Zo Zit Dat 13-quiz. Weet jij alle antwoorden? Je komt er maar op één manier achter… quizzen maar!

Zo Zit Dat 13

De nieuwste Zo Zit Dat ligt alweer in de winkel. Heb jij hem al binnen? Je kunt Zo Zit Dat 13 ook online kopen via Lossebladen.nl. Zoals altijd staat Zo Zit Dat bomvol met bijzondere weetjes, hihihilarische strips en de indrukwekkendste dieren. Deze maand ontdek je alles over de dino’s en meer! Lees over de nieuwste ontdekkingen, welke dieren ’s nachts in het bos actief zijn, hoe lang een krokodil zonder eten kan en test je kennis over planeten. Enne… wist jij dat er onderwatereenhoorns bestaan?! Lees het snel!

Meer quizzen

De quiz van Zo Zit Dat 13 gemaakt? Lekker bezig! Op Zozitdat.nl/quizzen vind je nog veel meer quizzen om alleen óf samen te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de huisdierenquiz, waar je ontdekt welk huisdier het beste bij jou past! Je kunt natuurlijk ook de quiz van eerdere edities van Zo Zit Dat maken. Begin bijvoorbeeld bij de quiz over Zo Zit Dat 12.

Weten is winnen

Wist je dat je bij Zo Zit Dat heel makkelijk mee kunt doen aan de gaafste winacties? Blader snel naar de Doordenkers op pagina 11. Los de sudoku op en stuur jouw antwoord in via Zozitdat.nl. Je maakt direct kans om te winnen. Makkie! Deze maand maak jij kans op het ‘Jurassic World’ bordspel! Samen met jouw vrienden bouw jij het tofste Jurassic pretpark. Maar pas wel op voor loslopende dino’s! Vergeet ons trouwens ook niet te volgen op Instagram. Hier geven we regelmatig de tofste prijzen weg tijdens Verboden te Vervelen op vrijdag.

Foutje gezien? Vertel het ons!