ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

In het Rotterdamse Wereldmuseum is altijd iets te beleven. Nu kun je er op bezoek in de toffe expositie ‘Superstraat’! De kerstversie van de expositie ‘Superstraat’ is te bezoeken van 25 december tot en met 9 januari en Zo Zit Dat mag 2×3 kaartjes weggeven! Weten hoe jij kunt winnen? Lees snel verder!

Op burenbezoek in de Superstraat!

In de expositie ‘Superstraat’ van het Wereldmuseum is het elke dag burendag en dat moet gevierd worden. Achter de ene deur ontdek jij het huis van Rodney om een dans te leren voor het zomercarnaval en aan de overkant van de straat ga je op bezoek bij kunstenaar Kevin om te experimenteren met letters en nog veel meer. Wil jij deze bijzonder straat in de kerstvakantie ontdekken? Doe dan snel mee met de winactie!

Hoe kan ik winnen?

Meedoen is simpel. Geef antwoord op de volgende vraag, laat je adresgegevens achter en je doet meteen mee. Vergeet niet je ouders om toestemming te vragen!

Zo Zit Dat 13: dino’s en zwemmende eenhoorns

Durf jij Zo Zit Dat deze maand open te slaan? Geen zorgen om die grote T. Rex die erop staat. Want ja, hij heeft gigantische tanden, maar je ontdekt dat hij ook een heel gevoelig snuitje had. Hoe dat zit? Dat lees je in het artikel bomvol nieuwe dino-weetjes. Zin in een testje? In ‘Waar of niet waar’ lees je weer de vreemdste stellingen en jij mag het zeggen: zijn ze waar of niet? Enne… wist jij dat er zwemmende eenhoorns bestaan? Ontdek ’t op bladzijde 18 van de allernieuwste Zo Zit Dat!

Steeds leuker, dankzij jou!

Blader jij elke maand het eerst door naar de strip? Ben je de grootste Doordenker-fan? Of kun juist niet wachten of Joost jouw vraag heeft beantwoord in ‘Joost mag het weten’? Wij willen van jou horen! Geef je mening over jouw favoriete en minst favoriete rubrieken in Zo Zit Dat. Zo wordt jouw favoriete blad nóg een tikkie leuker!

Foutje gezien? Vertel het ons!