ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Wie denkt aan dinosauriërs, denkt natuurlijk ook aan de Jurassic filmreeks. Samen met jouw vrienden bouw jij in dit bordspel zelf een Jurassic pretpark! Iedereen heeft zijn eigen rol om het park tot een succes te brengen. Je speelt dus niet tegen elkaar, maar met elkaar. Dit spel wil je winnen!

Pas op voor loslopende dino’s!

In dit nieuwe bordspel komt de dinowereld tot leven! Reis mee naar Jurassic World en probeer samen met jouw vrienden het meest succesvolle pretpark te bouwen. Graaf jij de botten op, experimenteer je met DNA, of beheer jij liever de financiën van het park? In dit spel heeft iedereen een onmisbare rol om het park te laten groeien en meer te weten te komen over de dino’s. Durf jij het aan om dit gevaarlijke pretpark te beheren?

Hoe kan ik winnen?

Meedoen is simpel. Geef antwoord op de Doordenker, laat je adresgegevens achter en je doet meteen mee. Vraag wel even toestemming aan je ouders!

Verboden te vervelen

In de nieuwste Zo Zit Dat lees je alles over de dino’s! Ook deze maand is er weer een heleboel te ontdekken én te winnen bij Zo Zit Dat! Wil jij je niet vervelen deze maand, ga dan snel naar de ‘Verboden te vervelen’ op bladzijde 46 van Zo Zit Dat nummer 13, hier vind jij de leukste tips om te doen, lezen, kijken en meer! Ook maak je kans op het spannende Escape Room: the Game! Alle lopende winacties vind je op Zozitdat.nl/winnen.

Zo Zit Dat op Instagram

Wil jij nog slimmer worden? Vergeet dan niet om de Zo Zit Dat Instagram in de gaten te houden voor nog meer bizarre weetjes, coole winacties en bijzondere video’s! Elke woensdag test jij jouw kennis met de vreemdste stellingen in de ‘Waar of niet Waar’ en elke vrijdag is het ‘Verboden te vervelen’ en vind jij tips om je te vermaken in het weekend.  Waar wacht je nog op?! Ga snel naar @tijdschriftzozitdat op Instagram!

Foutje gezien? Vertel het ons!