ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Ben jij een echte lekkerbek? Dan is Het lekkerste kinderkookboek écht iets voor jou! Het is ’t vervolg op het vegetarische kinderkookboek, Bakken als de beste! en Koken is leuk! Ook dit boek staat weer vol met heeerlijke recepten. Benieuwd hoe jij het kunt winnen? Lees snel verder!

Tijd om te smullen!

Elke dag maak jij weer een nieuwe lekkernij met Het lekkerste kinderkookboek (zonder te koken!). Maandag zin in een zoet toetje, dinsdag een nieuw ontbijt proberen, woensdag een gezonde pokébowl! Jij kookt elke dag weer een smakelijke maaltijd met meer dan 50 verschillende recepten. Het allermooiste is: alle recepten kunnen worden gemaakt zonder hete ovens of kokende pannen. Zo kun jij bijna helemaal zonder volwassene stap voor stap je eigen gerechten maken. In het boek staat zelfs hoe jij zelf je eigen groenten en fruit kweekt. Jij komt deze winter de keuken niet meer uit!

Hoe kan ik winnen?

Meedoen is simpel. Geef antwoord op de volgende vraag, laat je adresgegevens achter en je doet meteen mee. Vraag wel even toestemming aan je ouders!

Nog meer prijzen in Zo Zit Dat

Ook deze maand is er weer een heleboel te winnen bij Zo Zit Dat! Weet jij het antwoord op de sudoku-puzzel in de Doordenker? Dan maak je kans op het spannende Jurassic world bordspel! Vergeet ook niet om de Zo Zit Dat Instagram in de gaten te houden, ook hier zijn regelmatig vette prijzen te winnen. Je vindt het overzicht van alle lopende winacties op Zozitdat.nl/winnen.

Neem een abonnement

In de nieuwste Zo Zit Dat lees je alles over de dino’s! Zo lees jij kersverse weetjes in het laatste dinonieuws en maak je kans op kaartjes om Trix de T-Rex te bezoeken in Naturalis! Je koopt Zo Zit dat via Lossebladen.nl. Ben je een echte Zo Zit Dat-fan? Dan is het tijd om een abonnement af te sluiten! Zo mis jij nooit meer een Zo Zit Dat!

Foutje gezien? Vertel het ons!