ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Alle coolste records van het jaar, verzameld in een indrukwekkend boek. Bomvol coole trucs, ongelofelijke records en supertoffe kunstjes. Wil jij de nieuwste editie van het boek Guinness World Records op je boekenplank hebben? Lees dan snel verder en doe mee met de winactie!

Snelle stunts en knappe kunstjes

Krijg jij na het lezen van de supersonisch snelle stunts in Zo Zit Dat 13 ook trek in meer? Dat komt goed uit! Het nieuwste boek van Guinness World Records is uit en staat weer vol met de gekste, knapste en spannendste records. Welk record is jouw favoriet? Ontdek ’t in Guinness World Records 2022!

Hoe kan ik winnen?

Meedoen is simpel. Geef antwoord op de prijsvraag, laat je adresgegevens achter en je doet meteen mee. Vraag wel even toestemming aan je ouders!

Verboden te vervelen

In de nieuwste Zo Zit Dat lees je alles over dino’s! Ook deze maand is er weer een heleboel te ontdekken én te winnen bij Zo Zit Dat! Weet jij het antwoord van de Doordenker? Dan maak je kans op een supertof Jurassic World bordspel! Ook tof: ga snel naar ‘Verboden te vervelen’ op bladzijde 47, hier kun jij jouw eigen kookboek winnen! Alle lopende winacties vind je op Zozitdat.nl/winnen.

Zo Zit Dat op Instagram en TikTok!

Wil jij nog slimmer worden? Vergeet dan niet om de Zo Zit Dat Instagram en TikTok in de gaten te houden voor nog meer bizarre weetjes, coole winacties en bijzondere video’s! Elke woensdag test jij jouw kennis met de vreemdste stellingen in de ‘Waar of niet Waar’ en elke vrijdag is het ‘Verboden te vervelen’ en vind jij tips om je te vermaken in het weekend.  Waar wacht je nog op?! Ga snel naar @tijdschriftzozitdat op Instagram en @zozitdatnl op TikTok!

Foutje gezien? Vertel het ons!