ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Ben je na het lezen van de laatste dinonieuwtjes nog nieuwsgieriger geworden naar dino’s? Doe dan mee aan deze winactie en wie weet win jij wel kaartjes voor hét dino-museum van Nederland, Naturalis!

Op ontdekkingsreis

Wist je dat ze in Naturalis wel 40 miljoen fossielen hebben?! Wat een verzameling! En denk maar niet dat die daar allemaal liggen te verstoffen. Wetenschappers doen er nog steeds onderzoek naar. In Live Science van Naturalis zie je precies hoe ze dat doen. Soms gewoon met afwasmiddel en een föhn! Huh?! Echt waar, ga maar kijken en ontdek of de wetenschap ook iets is voor jou!

Oog in oog met een T.rex

In het museum word je meegenomen naar verschillende zalen, iedere zaal heeft een ander thema. Je leert hoe nieuw leven tot stand komt door grappige spelletjes te spelen, en ontdekt dat alles doodgaat, maar niks verdwijnt. In de speciale dinozaal vind je eeuwenoude dino-skeletten en voel je je even héél klein. Wat een joekels waren die beesten zeg! Benieuwd hoe een oud bot voelt? Puzzel zelf een bot op de juiste plek in de zaal De IJstijd.

Virtueel tour door dino-museum Naturalis

Kun je niet wachten en wil je nú een kijkje nemen? Neem een virtuele tour door het natuur, wetenschap en dino-museum Naturalis. Hier kun je de tentoonstellingen bekijken gewoon vanachter je computer. Perfect voor als je niet kunt komen of er weer eens een lockdown wordt afgekondigd, maar eerlijk is eerlijk: Naturalis in het echt is nog zeker 300 keer vetter.

Ik wil winnen!

Beantwoord de onderstaande vraag en zorg dat je kans maakt op kaartjes voor Naturalis! Check wel even bij je ouders of zij het goedvinden!

Meer lezen?

Benieuwd naar nog meer gevaarlijke wezens? Lees dan het artikel over de sarcastic fringehead. Dit wezen woont heel diep in de oceaan en ziet er op het eerste oog niet heel eng uit. Totdat hij zijn bek opentrek. Daar word je echt bang van!

 

Foutje gezien? Laat het ons weten!