ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Freerunning-expert Pavel Petkuns heeft de ouderwetse flipperkast een nieuw leven in geblazen. Enne… dat doet hij wel heel groots! De kast werkt niet met een balletje dat je wegschiet: in dit levensgrote flipperspel is Pavo zelf de bal!

Menselijke flipperkast

Dit supertoffe nieuwe kunstwerk van freerunner Pavel ‘the boss’ Petkuns is bijna te cool om waar te zijn. Maar toch is het hem gelukt: een levensgrote ‘pinballmachine’ waar de stuntman zelf in kan klimmen om het parkour van het balletje te rennen. Dit klinkt al heel gaaf, maar ziet er honderd keer cooler uit op video. Check dit filmpje van Pavel in actie:

Zo Zit Dat 13

De nieuwste Zo Zit Dat is gevaarlijk leuk! Weet jij hoeveel nieuwe dinosoorten er elk jaar worden ontdekt? Je leest het in ‘het laatste dinonieuws’. In de ‘Vet vreemd’ vind je weer de vreemdste weetjes die jij met jouw vrienden kunt delen! Denk jij dat ze je zullen geloven? Enne… ben jij benieuwd hoe jij jouw eigen speelfilm kunt maken? Ontdek ’t op bladzijde 20 van de allernieuwste Zo Zit Dat! Nooit meer een nummer missen? Dan is het hoog tijd om een abonnement te nemen!

Kom langs op de Zo Zit Dat-Panel dag!

Blader jij elke maand het eerst door naar de strip? Ben je de grootste Doordenker-fan? Of kun je juist niet wachten of Joost jouw vraag heeft beantwoord in ‘Joost mag het weten’? Wij willen het weten tijdens de Zo Zit Dat Panel-dag op 29 december! Samen met een groepje andere Zo Zit Dat-fans kun jij langskomen op de redactie waar Zo Zit Dat wordt gemaakt! Wil jij erbij zijn? Schrijf je dan snel in! Er is maar beperkt plek, dus we willen het graag weten als je wilt komen!

Foutje gezien? Vertel het ons!