ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Hey jij! Jij hebt de nieuwste Zo Zit Dat vast al uitgelezen. Tijd om je kennis te testen met de enige echte Zo Zit Dat 12-quiz. Heb jij alle weetjes opgeslagen? Je komt er maar op één manier achter… quizzen maar!

Zo Zit Dat 12

De nieuwste Zo Zit Dat ligt alweer in de winkel. Heb jij hem al binnen? Je kunt Zo Zit Dat 12 ook online kopen via Lossebladen.nl. Zoals altijd staat Zo Zit Dat bomvol met bijzondere weetjes, hihihilarische strips en de indrukwekkendste dieren. Deze maand ontdek je alles over de ruimte. Lees meer over het zwarte gat, ontdek welke aliens op de aarde wonen, hoe astronauten hun planten hun planten op mars verzorgen en test je kennis over ruimteafval. En wil jij weten hoe je astronaut wordt? Lees het snel!

Meer quizzen

De quiz van Zo Zit Dat 12 gemaakt? Lekker bezig! Op Zozitdat.nl/quizzen vind je nog veel meer quizzen om alleen óf samen te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de huisdierenquiz, waar je ontdekt welk huisdier het beste bij jou past! Je kunt natuurlijk ook de quiz van eerdere edities van Zo Zit Dat maken. Begin bijvoorbeeld bij de quiz over Zo Zit Dat 11.

Weten is winnen

Wist je dat je bij Zo Zit Dat heel makkelijk mee kunt doen aan de gaafste winacties? Blader snel naar de Doordenkers op pagina 11. Los de rebus op en stuur jouw antwoord in via Zozitdat.nl. Je maakt direct kans om te winnen. Makkie! Deze maand maak jij kans op het ‘Rekenen voor je leven’ boek! Hier leer je antwoord te geven op vragen als: hoe win je alle spelletjes? Of hoe word ik rijk? Vergeet ons trouwens ook niet te volgen op Instagram. Hier geven we regelmatig de tofste prijzen weg.

Foutje gezien? Vertel het ons!