ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Ben jij gek van de ruimte? Dat komt goed uit! Zo Zit Dat mag namelijk kaartjes weggeven voor hét ruimtevaartmuseum van Nederland: Space Expo. In dit museum ontdek je alles over satellieten, sterren, planeten en het leven in de ruimte. 

Wat kun je allemaal beleven?

In Space Expo leer je van alles over de ruimte op een interactieve manier. Je kunt een echt ruimteschip vanbinnen bekijken, jezelf zien springen op de maan en een ruimtepak van dichtbij zien. Al nieuwsgierig geworden? Doe dan mee aan de winactie en ga op missie met je ruimtemaatje!

Hoe kan ik winnen?

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze prijs, is antwoord geven op de onderstaande vraag. Oja enne… Vraag nog even toestemming aan je ouders voordat je meedoet!

Zo Zit Dat op Instagram

Volg jij ons al op Instagram? Hier posten wij elke dag weer wat nieuws, zoals brein krakende quizzen, brandende vragen van lezers die Joost beantwoordt, vreemde feitjes en te gekke winacties. Volg ons dus snel, zo mis je niks en word je steeds nieuwsgieriger en wijzer.

Nog meer winnen?

Heb jij de nieuwe winactie in de nieuwsbrief al gezien? Je kunt bij deze winactie een astronautenboek winnen. En niet zomaar één, namelijk eentje over hoe je een astronaut wordt! Wil jij dit worden eh… winnen? Doe dan nu mee aan de winactie! Dit boek is niet het enige dat je kunt winnen deze maand. In de Doordenker zag je een rebus. Weet jij het antwoord hiervan? Vul hem dan in op de website en wie weet win jij wel het Rekenen voor je leven boek!

Foutje gezien? Vertel het ons!