ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Heb jij de rebus in de rubriek Doordenker opgelost? Vul dan hier je antwoord in! Zo maak jij kans op het fantastische boek ‘Rekenen voor je leven’!

Rekenen voor je leven

1+1=2. 2×2=4. 18-8=10. Saaaaai! Maar wat als je die saaie sommen mag vervangen voor rekenlessen waar je écht iets aan hebt? Zodat ze antwoord kunnen geven op belangrijke vragen zoals: hoe win je alle spelletjes? Maak je in je hele leven genoeg tranen om een bad mee te vullen? Hoe word je rijk? Kijk, dán wordt rekenen ineens interessant. En dat is precies wat dit toffe boek is. Reken maar dat je dit wilt hebben!

Doe mee!

Heb jij de rebus gevonden op pagina 11 van Zo Zit Dat 12? En… is het je gelukt om ‘m op te lossen? Vul dan nu je antwoord in en maak kans op het boek ‘Rekenen voor je leven’ van auteur Edward van de Vendel, rekenheld Ionica Smeets en tekentalent Floor de Goede! Want deze combinatie betekent gegarandeerd: rekenfeest in een boek!

Zo Zit Dat 12

Hou jij van science en tech? Dan is deze Zo Zit Dat helemaal wat voor jou. Het gaat namelijk over de ruimte. Je ontdekt alles over zwarte gaten (zouden we erin worden opgeslokt?!), leest wat je kunt doen om astronaut te worden en mag invullen of jij het zelf ziet zitten om naar Mars te gaan in de infographic. Enne… ‘Rekenen voor je leven’ is niet de enige prijs die je in dit nummer kunt winnen. Check hier alle winacties! Heb jij Zo Zit Dat 12 nog niet in huis? Bestel ‘m nu!

Rekenweetjes

Is rekenen jouw ultieme lievelingsvak op school? Dan vind je deze rekentrucjes van Ionica Smeets helemaal te gek. Zo ontdek je bijvoorbeeld vliegensvlug of het getal 872245319212 deelbaar is door 4. Dat wil je weten!