ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Het nieuwste boek van astronaut André Kuipers en Govert Schilling is de ultieme gids voor toekomstige astronauten. Droom jij van een leven in de ruimte en wil jij op avontuur tussen de sterren? Dan is dit boek voor jou! Leer alles over het astronautenleven in ‘Hoe word ik astronaut?’. Benieuwd hoe jij dit toffe boek kunt winnen? Lees snel verder! 

Toekomstige ruimtevaarders opgelet!

André Kuipers droomde als kind van een toekomst als astronaut. Hij heeft deze droom waar kunnen maken door hard te werken en zijn doorzettingsvermogen. Nu helpt hij de ruimtevaarders van de toekomst om ditzelfde doel te behalen en met dit boek kun jij er vandaag al mee beginnen! In het boek ‘Hoe word ik astronaut?’ vertelt wetenschapsjournalist Govert Schilling alles wat je moet weten over de ruimte en de planeten. Daarnaast geeft André Kuipers tips en advies over wat je moet leren en hoe je kunt trainen om astronaut te worden. Zet je zuurstofhelm maar vast op!

Hoe kan ik winnen?

Meedoen is simpel. Geef antwoord op de volgende vraag, laat je adresgegevens achter en je doet meteen mee. Check wel even bij je ouders of het mag!

Nog meer prijzen in Zo Zit Dat

Bij Zo Zit Dat maak jij altijd kans op toffe prijzen! Deze maand kun jij in Verboden te Vervelen meedoen aan een winactie voor een supertof bordspel waarin je gaat tijdreizen! En weet jij het antwoord op de Ri-ra-rebus op bladzijde 11? Dan maak je kans op het boek ‘Rekenen voor je leven’! Vergeet ook niet om de Zo Zit Dat Instagram in de gaten te houden, ook hier zijn regelmatig vette prijzen te winnen. Je vindt het overzicht van alle lopende winacties op Zozitdat.nl/winnen.

Neem een abonnement

In de nieuwste Zo Zit Dat lees je alles over de ruimte! Zo lees jij hoe het leven op Mars eruit zou zien, leer je over de aliens die hier op aarde wonen en maak je kans op kaartjes voor het Space Expo museum! Je koopt Zo Zit dat via Lossebladen.nl. Ben je een echte Zo Zit Dat-fan? Hoog tijd om een abonnement af te sluiten! Zo mis jij nooit meer een Zo Zit Dat!

Foutje gezien? Vertel het ons!