ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

In dit toffe bordspel lijkt het net alsof je in een echte escaperoom bent! Help jij samen met je vrienden professor Jura om de superschurk te verslaan? Reis door de tijd in ‘Escape Room The Game: Time Travel’. Benieuwd hoe jij deze prijs kunt winnen? Lees snel verder! 

Ontsnappen maar!

Lukt het jou om binnen de tijd het lab te vinden en uit te zoeken hoe de tijdmachine werkt? Stap er dan snel in en reis door de tijd om professor Jura te helpen in de strijd tegen superschurk Dr. Quarks! Los samen lastige puzzels op om steeds dichter bij de overwinning te komen. Maar let wel op de tijd, zodat jullie niet vast komen te zitten in het verleden of de toekomst!

Wil jij dit winnen?

Meedoen is simpel. Geef antwoord op de volgende vraag, laat je adresgegevens achter en je doet meteen mee. Wel even checken bij je ouders of het mag!

Verboden te vervelen!

Bij Zo Zit Dat is één ding zeker: het is verboden om je te vervelen! In Zo Zit Dat 12 vind je weer de leukste tips om verveling tegen te gaan. Zoals het boek ‘Wild van wolven’, het toffe online spel ‘Beach Buggy Racing 2’ en de griezelig goede film van de Addams Family… als je durft! Meer anti-verveel ideeën nodig? Ga dan snel naar Zo Zit Dat op Instagram, hier krijg jij elke vrijdag de leukste tips voor jouw weekend. Enne… hou je ogen open want er kan zomaar een winactie tussen staan!

Nog meer winacties

Wil jij met nog meer winacties meedoen? Dat komt goed uit! De nieuwe Zo Zit Dat staat er vol mee. Je maakt deze maand onder andere kans op kaartjes voor het toffe museum: Space Expo! Ook op de website van Zo Zit Dat zijn prijzen te winnen, zoals het boek ‘Hoe word ik astronaut?’ van André Kuipers. Het overzicht van alle lopende winacties staat op Zozitdat.nl/winnen.

Foutje gezien? Vertel het ons!