ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Voor freerunning moet je snel, soepel en behendig zijn. Niet direct de eerste dingen waaraan je denkt als je aan een robot denkt. Toch zijn er twee supersportieve robots die misschien nog wel beter in freerunnen zijn dan de meeste mensen. Check het filmpje voor twee ongelooflijk vette, freerunning robots!

Freerunning robots

Freerunning robots: ongelooflijk maar waar

In Zo Zit Dat lees je elke maand de vreemdste nieuwtjes in de rubriek Ongelooflijk maar waar. Deze maand las je over deze twee freerunning robots die trucjes doen als echte mensen (en beter!). Vorige maand spotte je een gigantisch grote kat die boven een druk kruispunt in Tokio woont. Ongelooflijk! Benieuwd? Check dan het filmpje hier!

Op ruimtemissie met Zo Zit Dat

Zo Zit Dat verrast je telkens weer met gekke weetjes, bijzondere feitjes en de leukste manieren om je kennis te testen. Deze maand staat Zo Zit Dat bomvol ruimteweetjes. Zo ontdek je hoe je in ruimtespaghetti verandert als je wordt opgeslokt door een zwart gat! Je maakt ook kennis met het astronautenbestaan en je leert wat je nog meer kunt doen om mee te werken aan ruimtemissies. Enne… daarbij kun je prima met beide benen op de grond blijven staan. Hoe? Ontdek het in Zo Zit Dat 12!

Antwoord op vragen waarvan je niet wist dat je ze had

Ben jij dol op tech, natuur, wetenschap, dieren, games en strips? Dan is Zo Zit Dat echt wat voor jou. In Zo Zit Dat krijg je antwoord op vragen waarvan je niet eens wist dat je ze had. Zoals kunnen robots freerunnen? Zijn tijgers kannibalen? En wordt er eigenlijk weleens iemand geraakt door een meteoriet? Zorg dat je nu een abonnement neemt op hét weetjesblad voor kinderen. Zo heb jij altijd wel iets leuks om te vertellen aan je vrienden en familie. Zo Zit Dat verschijnt elke vier weken en drie keer per jaar valt er een extra tof plusnummer op de mat. Dat wil je!

Foutje gezien? Laat het ons weten!