ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nog niks te doen in de herfstvakantie? Ga naar het Cinekid festival! Van 16 oktober t/m 31 oktober kun je door het hele land de nieuwste films, series en documentaires bekijken. En nog leuker: Zo Zit Dat mag kaartjes weggeven!

Wat kun je winnen?

Je kunt twee kaartjes winnen, zodat je samen met je filmmaatje naar een voorstelling naar keuze kan in Amsterdam. Let wel op: de laatste voorstelling in Amsterdam is tot 22 oktober, dus wees er snel bij! 

Welke films draaien er?

De openingsfilm van het festival is Captain Nova. In deze bijzondere film reist Nova terug in de tijd om de wereld te redden. Een andere toffe film die draait, is ‘dromen zijn als wilde tijgers’. Hierin wil een Duits jongetje die in Duitsland woont, meedoen aan een Bollywoodfilm, films die in India gemaakt worden. Ook zijn er documentaires en series te zien, waaronder: Hello world, daarin ontdek je hoe het is voor kinderen die aan hun ouders vertellen dat ze homo of lesbisch zijn. Ook kun je ervoor kiezen om met je kaartje naar het ARTIS-Planetarium te gaan. Wat dat met films te maken heeft? Alles! Hier kun je namelijk 360 graden films kijken. Zo wandel je voor je gevoel dwars door de film heen!

Hoe kan ik winnen?

Meedoen is simpel. Geef antwoord op de volgende vraag, laat je adresgegevens achter en je doet meteen mee. Check wel even bij je ouders of het mag!

Ook online!

Blijf je toch liever binnen? Dat kan! Cinekid is dit jaar ook online te zien op Cinekidplay.nl. Voor maar acht euro kan je hier de hele maand oktober de nieuwste films bekijken, de tofste games spelen en leuke workshops doen. 

Meer winnen?

Wil je nog meer winnen? Check dan onze nieuwe winactie voor de film Seal Team. In deze hilarische animatiefilm neem jij een diepe duik de zee in met het leukste onderwaterteam. Het enige wat je hoeft te doen is de prijsvraag beantwoorden en wie weet win jij dan twee kaartjes voor deze spetterende film!

Foutje gezien? Laat het ons weten!