ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Het is dierendag! Kwispelende hondjes, knorrende katten, schattige hamsters en mooie vissen maken ieder huis gezelliger. Heb jij nog geen huisdier? Dan is vandaag weer een extra goed moment om je ouders te overtuigen. Maar voor het zover is, wil je natuurlijk wel weten welk huisdier het best bij je past. Doe de quiz!

Psst… heb je de quiz gemaakt? Denk dan ook nog héél goed na voordat je echt een huisdier neemt. Zo’n beestje is een grote verantwoordelijkheid. Kun jij je diertje genoeg aandacht en liefde geven?

Dierendag

Natuurlijk leg jij je dier het liefst alle dagen van het jaar in de watten. Maar vandaag mag dat nog een beetje extra! Maak je lieve viervoeter blij met een lekkere snack of een een vers bot. Wist je dat je online allemaal recepten kunt vinden om iets lekkers voor je dier te koken of bakken? Van taartjes gemaakt van kattenvoer tot een mooie nootjesketting voor je vogeltje. Je kunt natuurlijk ook gewoon lekker met je dier gaan knuffelen op de bank, wandelen of een spelletje spelen. Wat je ook verzint om te doen voor jouw dier; geef ‘m een dag om niet te vergeten!

Meer quizzen

Wil jij nog meer leuke quizjes doen zoals deze dierendag-quiz? Dat komt goed uit! Elke maand test jij je kennis met alle toffe quizjes over dieren, technologie, gekke weetjes en meer. Wat dacht je bijvoorbeeld van de nieuwste Zo Zit Dat 11 quiz? Of doe de Pokémon-quiz en check of jij een echte Pokémon-kenner bent!

Zo Zit Dat 11

De nieuwste Zo Zit Dat ligt al een paar dagen in de winkel. Nog niet gevonden? Geen probleem! Je kunt Zo Zit Dat 11 namelijk ook gewoon online kopen via Lossebladen.nl. Zoals altijd zit Zo Zit Dat bomvol met bijzondere weetjes, hihihilarische strips en de indrukwekkendste dieren. Deze maand ontdek je welke echte dieren er in je Pokédex staan en waarom we eigenlijk gapen. En je ontdekt dat je met je rug licht kunt zien. Huh?! Zitten er ogen in je rug dan? Ontdek het zelf met Zo Zit Dat nr. 11!

Foutje gezien? Vertel het ons!