ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Alles gaat naar de haaien in de nieuwe film Seal Team die vanaf 13 oktober in de bioscoop te zien is! In de hilarische animatiefilm neem jij een diepe duik de zee in met het leukste onderwaterteam. Weten hoe jij kans maakt op deze fantastische prijs? Lees snel verder!

Vrolijke bende zeehonden

In een zee vol gevaarlijke haaien is niemand veilig. Nadat hij zijn beste vriend verliest aan een haaienaanval, besluit zeehond Quinn de touwtjes in eigen handen eh… vinnen te nemen! Samen met een groepje vrolijke zeehonden vormt Quinn: SEAL TEAM! Maar deze enthousiaste vrienden zijn helemaal niet getraind om de strijd aan te gaan met haaien. Is dit een plan dat gedoemd is om te falen of slaagt het Seal Team erin om de rust terug te brengen in de zee?

Hoe kan ik winnen?

Meedoen is simpel. Geef antwoord op de volgende vraag, laat je adresgegevens achter en je doet meteen mee.

Zo Zit Dat op Instagram

De Zo Zit Dat staat elke maand bomvol met de vreemdste weetjes, breinbrekende quizzen en de nieuwste ontdekkingen. Maar wist jij dat je het allerleukste weetjestijdschrift ook op Instagram kunt volgen? Hier vind je elke dag iets nieuws, zoals het antwoord op jouw brandende vragen, je kunt jouw kennis testen op Waar of Niet Waar-woensdag en je vindt de leukste tips voor het weekend bij Verboden te Vervelen op vrijdag. Volg Zo Zit Dat op Instagram!

Neem een abonnement

In de nieuwste Zo Zit Dat lees jij alles over de coolste nieuwe technologie zoals een zwevende trein en een gigantische 3D-kat. Ook kun jij jouw Pokédex vullen met Pokémon die echt bestaan? Enne… probeer maar eens je gaap in te houden als je de bijzondere weetjes over gapen leest! Daarnaast kun je meedoen aan de superleuke winactie waarbij je kans maakt op een boekenpakket met de nieuwste boeken van schrijver Jozua Douglas en je maakt kans op een VR-bril als jij het antwoord op de Doordenker weet! Je koopt Zo Zit Dat via Lossebladen.nl. Ben je een echte Zo Zit Dat-fan? Hoog tijd om een abonnement af te sluiten! Zo mis jij nooit meer een Zo Zit Dat!

 

Foutje gezien? Vertel het ons!