ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Hey jij! Jij hebt de nieuwste Zo Zit Dat vast al uitgelezen. Tijd om je kennis te testen met de Quiz Zo Zit Dat 11. Heb jij alle weetjes opgeslagen? Je komt er maar op één manier achter; quizzen maar!

Zo Zit Dat 11

De nieuwste Zo Zit Dat ligt al een paar dagen in de winkel. Geen probleem als je hem nog niet hebt gelezen hoor! Je kunt Zo Zit Dat 11 namelijk ook gewoon online kopen via Lossebladen.nl. Zoals altijd zit Zo Zit Dat bomvol met bijzondere weetjes, hihihilarische strips en de indrukwekkendste dieren. Deze maand ontdek je welke echte dieren er in je Pokédex staan en waarom we eigenlijk gapen. En je ontdekt dat je met je rug licht kunt zien. Huh?! Zitten er ogen in je rug dan? Ontdek het zelf met Zo Zit Dat nr. 11!

Meer quizzen

De quiz van Zo Zit Dat 11 gemaakt? Lekker bezig! Op Zozitdat.nl/quizzen vind je nog veel meer quizzen om alleen óf samen te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Kalenderquiz. Ontdek of jij de betekenis van de namen van de maanden kunt raden! Je kunt natuurlijk ook de quiz van eerdere edities van Zo Zit Dat maken. Begin bijvoorbeeld bij de quiz over Zo Zit Dat 10.

Weten is winnen

Wist je dat je bij Zo Zit Dat heel makkelijk mee kunt doen aan de gaafste winacties? Blader snel naar de Doordenkers op pagina 11. Weet jij het antwoord? Tijd om ’m in te sturen via Zozitdat.nl. Je maakt direct kans om te winnen. Makkie! Deze maand maak jij kans op een toffe VR-bril! Vergeet ons trouwens niet te volgen op Instagram. Daar geven we regelmatig de tofste prijzen weg.

Foutje gezien? Vertel het ons!