ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Hoeveel tijd van je leven zit je op de wc? Zitten er vitaminen in snot? En hoe zit je lichaam eigenlijk in elkaar? Dit en nog veel meer (onsmakelijke) weetjes over je lijf kun je lezen in het boek ‘Adams anatomie’!

Reis door je lijf

Ben jij gek op gekke en vieze weetjes? Laat je dan door dokter Adam Kay meenemen in dit boek. Hij leert jou alles over het menselijk lichaam van kop tot kleine teen en dan ook nog eens op een hilarische manier! En het leuke is: het is voor de hele familie! Want jouw vader weet vast ook nog niet hoeveel piepkleine beestjes er door zijn wimpers krioelen…

Ik wil winnen

Ben je al nieuwsgierig geworden naar dit grappige en leerzame boek? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Je kunt het namelijk winnen! Vul snel de onderstaande vraag in en maak kans op het boek ‘Adams anatomie’!

Verboden te Vervelen

Je vond deze winactie in de rubriek verboden te vervelen op bladzijde 46 en 47 van Zo Zit Dat 11. In Verboden Te Vervelen brengen we jou elke vier weken weer helemaal op de hoogte van al het leuks dat er te beleven valt. Een mooi museum, spannend spel of boeiend boek: je leest het allemaal in Zo Zit Dat. Enne… op Instagram is het zelfs elke vrijdag Verboden Te Vervelen-vrijdag. Zo krijg je wekelijks de beste doe-, kijk-, lees- en luistertips en hoef jij je écht nooit meer te vervelen. Volg ons nu!

Meer van Zo Zit Dat

Joehoe! De nieuwste Zo Zit Dat ligt weer in de winkel. Dat betekent weer een hele batterij aan grappige strips, bijzondere weetjes en toffe feitjes voor jou om te verslinden. Je haalt de nieuwste Zo Zit Dat nu via Lossebladen.nl. Wil je toch liever een abonnement? Slim! Zo krijg jij elke vier weken de allernieuwste Zo Zit Dat gewoon in de brievenbus.

Foutje gezien? Laat het ons weten!