ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Heb jij het interview met Jozua Douglas gelezen in Zo Zit Dat 11? Dan ben je vast razendnieuwsgierig naar de spannende verhalen ‘Bureau S.P.E.U.R.N.E.U.S. en de boekenmaffia’ en ‘het Piranha-complot’ geworden. Doe nu mee met deze winactie en duik in de fantasiewereld van Jozua Douglas, bomvol humor, actie en avontuur! Je kunt het boekenpakket van Jozua Douglas (t.w.v. 29,98 euro) winnen door antwoord te geven op de vraag onderaan dit bericht. 

Bureau S.P.E.U.R.N.E.U.S en de boekenmaffia

Er is een misdaad gepleegd in de bibliotheek! De politie verdenkt eerst de bibliothecaris Sjaak Schreef, maar heeft te weinig bewijs om hem te arresteren. Meneer De Bruin wil samen met zijn zoon Lev bewijzen dat Sjaak onschuldig is, maar Lev heeft daar helemaal geen zin in. Plots wordt zijn vader zelf verdachte! Nu moet Lev wel in actie komen! Lees in dit boek hoe Lev samen met zijn vrienden de echte dader vindt.

Het Piranha-complot

Het Piranha-complot is het zesde deel in de serie over Costa Banana. Pablo Fernando is niet langer meer president van Costa Banana en vlucht met zijn gezin naar Costa Kanaria. Hier is de 12-jarige Angelino net president geworden. Angelino benoemt twee vrienden (Rosa en Fico) tot zijn adviseurs. Ze komen erachter dat een land besturen lastiger is dan ze dachten. Plots is er overal gevaar op de loer en Rosa ontdekt een gemeen complot wanneer het al bijna te laat is… Lees in dit spannende boek of het haar lukt om de jonge president te redden!

Ik wil winnen

Wil jij dit boekenpakket van Jozua Douglas winnen? Vul dan snel de onderstaande vraag in.

Ik wil meer winnen

Wil je altijd op de hoogte blijven van de Zo Zit Dat win-acties? Check dan regelmatig Zozitdat.nl/winnen. Enne… vergeet ons niet te volgen op Instagram én jezelf in te schrijven voor de nieuwsbrief. Dan hoef je echt nooit meer een winactie te missen!

Elke vier weken een kersverse Zo Zit Dat

In Zo Zit Dat staan elke maand de leukste weetjes, interviews met experts en je krijgt antwoord op vragen waarvan je niet eens wist dat je ze had. Zo lees je deze maand over de bananensoep in het hoofd van auteur Jozua Douglas en krijg je antwoord op de vraag: waarom stinkt poep eigenlijk? Wil jij Zo Zit Dat elke vier weken in de bus? Neem dan nu een abonnement!

Foutje gezien? Laat het ons weten!