ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Technologie is supergaaf! Zeker met deze prijs uit de Doordenker van deze maand. Zet deze bijzondere bril op je neus en stap een nieuwe digitale wereld binnen. Je maakt nu kans om een VRi EVOLUTION 3S-bril te winnen! Hoe tof is dat? Lees snel verder en doe mee!

De virtuele wereld

Met de VRi EVOLUTION 3S-bril kijk jij gegarandeerd je ogen uit! Zet je smartphone in de bril en ontdek de virtuele wereld supermakkelijk vanuit je eigen kamer. Een 360 graden YouTube video kijken en de planeten om je hoofd zien heen draaien of speel je favoriete game waar je onder water op zoek gaat naar een piratenschat! Alles is mogelijk met deze toffe gadget!

Hoe kan ik winnen?

Meedoen is simpel. Geef antwoord op de volgende vraag, laat je adresgegevens achter en je doet meteen mee.

Winnen met Zo Zit Dat

Wie wil er nou geen coole prijzen winnen? Gelukkig maak je met Zo Zit Dat altijd kans op de tofste prijzen! Je vindt in elke Zo Zit Dat winacties bij de Doordenker en Verboden Te Vervelen. Daarnaast kun je elke maand meedoen aan de winactie uit de nieuwsbrief en maak je ook op Instagram kans op de vetste prijzen. Bekijk het overzicht van alle lopende winacties op Zozitdat.nl/winnen.

Neem een abonnement

De nieuwste Zo Zit Dat staat bomvol met hilarische strips, dieren die precies op Pokémon lijken en een kijkje in de fantasiewereld van kinderboekenschrijver Jozua Douglas! Daarnaast kun je meedoen aan de superleuke winactie waarbij je Jozua’s boeken: Bureau S.P.E.U.R.N.E.U.S. en de boekenmaffia en Het Piranha-complot kunt winnen! Je koopt Zo Zit Dat via Lossebladen.nl. Ben je een echte Zo Zit Dat-fan? Dan is het tijd om een abonnement af te sluiten! Zo hoef je nooit meer iets van Zo Zit Dat te missen!

Foutje gezien? Vertel het ons!