ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Aladdin en zijn aapje Abu, wie kent ze niet? De Disney-klassieker komt naar Nederland met Disney’s Aladdin de musical! De indrukwekkende musical ging deze week in première. Weten hoe jij kans maakt om de show te zien? Lees snel verder!

Vlieg mee op een magisch tapijt

Disney’s Aladdin is al bijna 30 jaar oud! Maar wist je dat het verhaal van straatjongen Aladdin en de wonderlamp al veel ouder is? Het originele verhaal is één van de 1001 verhalen uit ‘Duizend-en-één-Nacht’. Da’s een eeuwenoude bundel met verzamelde verhalen uit het Midden-Oosten. De eerste keer dat het verhaal werd verteld was in 1712. Al meer dan 300 jaar geleden dus! In 1992 maakte Disney er een superleuke tekenfilm over en in 2019 kwam het verhaal helemaal tot leven toen er een film uitkwam met echte mensen. Maar zo dichtbij als nu kwam Aladdin nog niet eerder. Want nu vlieg je met hem mee op een magisch tapijt door het Circustheater in Scheveningen!

Over de musical

Deze musical is (letterlijk!) schitterend. De 350 kostuums van Aladdin en zijn vrienden zijn handgemaakt en van top tot teen bedekt met twee miljoen Swarovski-kristallen! En wist je dat het niet alleen een musical is, maar ook nog eens een show vol illusies? Zo kan het magische tapijt bijvoorbeeld echt vliegen. En er zijn zelfs stunts met vuurwerk! Tel daarbij de indrukwekkende dansnummers op, de hilarische grapjes en natuurlijk het mooie verhaal van straatjongen Aladdin die het hart van prinses Jasmine verovert en je weet: dit wil je niet missen!

Wist je dat…

…de musical een heleboel prijzen heeft gewonnen? Een daarvan was voor het beste lied: ‘A whole new world’ en een voor beste musical!

Lees onder de foto verder hoe je met de winactie meedoet.

Aladdin de musical dansers

Het lied ‘Prins Ali’ is een enorm productienummer waarbij de dansers vier keer van kostuum wisselen in minder dan vier minuten!

Hoe kan ik winnen?

Meedoen is simpel. Geef antwoord op de volgende vraag, laat je adresgegevens achter (even met je ouders overleggen!) en je doet meteen mee.

Nog meer prijzen in Zo Zit Dat

Wie wil er nou geen coole prijzen winnen? Goed nieuws: met Zo Zit Dat kun je elke maand ontzettend veel winnen! Zo vind je in het blad altijd een toffe actie bij de rubrieken Doordenker en Verboden Te Vervelen. Daarnaast kun je elke maand meedoen aan de winactie uit de nieuwsbrief en maak je ook op Instagram kans op de vetste prijzen. Je vind het overzicht van alle lopende winacties op Zozitdat.nl/winnen.

Neem een abonnement

In de nieuwste Zo Zit Dat geeft Joost weer antwoord op verrassende vragen, kun je leren hoe jij zelf olifantentandpasta maakt en lees jij interessante weetjes over je zintuigen! Daarnaast kun je meedoen aan de superleuke winactie waarbij je het toffe boek: Adam’s anatomie en een VR-bril kunt winnen! Je koopt Zo Zit dat via Lossebladen.nl. Ben je een echte Zo Zit Dat-fan? Hoog tijd om een abonnement af te sluiten! Zo mis jij nooit meer een Zo Zit Dat!

Foutje gezien? Vertel het ons!