ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

In de ‘Joost mag het weten’ van Zo Zit Dat 11, had Thijs (8 jaar) een hele slimme vraag! Hoe komen de maanden aan hun naam? Op bladzijde 4 geeft Joost daar al zorgvuldig antwoord op. Daar leer jij waar de namen van de maanden maart en september vandaan komen. Wil jij raden waar de rest van de maanden hun naam aan te danken hebben? Lees dan snel verder.

 

Doe de kalenderquiz

Alle namen van de maanden zijn verzonnen rond de tijd van de oude Romeinen. Maar waar hebben zij die namen op gebaseerd? Weet jij het antwoord of durf jij een gok te doen? Doe dan snel de quiz!

Zo Zit Dat 11

De nieuwste Zo Zit Dat is er weer! Zoals altijd zit Zo Zit Dat bomvol met bijzondere weetjes, hihihilarische strips en de indrukwekkendste dieren. Met Zo Zit Dat blijf je altijd op de hoogte van de meest bizarre nieuwsfeitjes en -weetjes. Genoeg redenen om Zo Zit Dat in huis te halen. Waar wacht je nog op?!

Verder lezen

Check dan de artikelen op de website. Lees bijvoorbeeld meer over de competitie voor de grappigste dierenfoto, wat voor gek geluid de dikdik maakt of experimenteer met de DIY om olifantentandpasta te maken! Vergeet ook niet om de Zo Zit Dat-quiz te maken.

Vraag het aan Joost!

In Joost mag het weten geeft Joost antwoord op de gekste, interessanste en verrassendste vragen. Waarom lopen pinguïns zo raar? Hoe snel gaat een raket? En waarom is poep bruin? Stel jouw vraag hier en wie weet vind jij hem terug in de volgende Zo Zit Dat óf op de website!

Mis nooit meer een Zo Zit Dat

Wil je de kalenderquiz wel maken, maar heb je nog geen abonnement op Zo Zit Dat? Klik dan  hier om het blad te scoren! Of scoor hier een abonnement voor de beste prijs!

Foutje gezien? Laat het ons weten!