ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

In de nieuwste Zo zit dat vind je deze maand weer een nieuwe DIY! Deze keer kun je, met een beetje hulp van een volwassene, je eigen olifantentandpasta maken! Heb jij alle ingrediënten al verzameld? Kijk dan hieronder de video en lees snel verder!

Zo maak je het zelf

Leg alle ingrediënten en benodigdheden op tafel. De lijst met benodigdheden vind je in Zo Zit Dat 11. Vergeet je rubber handschoenen en veiligheidsbril niet. Die zijn heel belangrijk! Als laatste heb je een volwassene nodig, deze mag je ook op tafel leggen maar dat hoeft niet! Zorg er altijd voor dat je tijdens experimentjes beschermende kleding aan hebt en voorzichtig doet.

Het eindresultaat

olifantentandpasta DIY video

 

De grootste olifantentandpasta-explosie ooit

Verschillende YouTubers gaan de strijd met elkaar aan om de grootste olifantentandpasta-explosie te maken. Het experiment is razend populair, bekende YouTubers zoals Mr. Beast en David Dobrik hebben al een enorme explosie weten te maken! In het filmpje hieronder kun je zien dat alle pogingen een paar weken geleden overtroffen werden door YouTuber Mark Rober (explosie begint op 12:40 minuten in de video):

olifantentandpasta record

Nog meer proefjes

Van challenges tot kattenkwaad, hier kom jij de maand wel mee door! Ben jij zelf een echte DIY’er of wil jij de nieuwe Breinstein worden? Klik dan hier voor nog meer leuke proefjes en experimenten!.

Zo Zit Dat in de brievenbus

Elke vier weken ligt er een gloednieuwe Zo Zit Dat klaar om verslonden te worden. Bomvol weetjes, pranks, proefjes en antwoorden op vragen waarvan je niet eens wist dat je ze had. Zoals: bestaan Pokémon echt? En: kan iemand die vegan is een huisdier hebben? En wat dacht je van een interview met topauteur Jozua Douglas? Hoe komt hij eigenlijk op al die grappige ideeën? Kortom: zoveel leuks wil je niet missen. Kies nu welk abonnement goed bij je past en blijf altijd op de hoogte van de leukste weetjes!

Foutje gezien? Laat het ons weten!