ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Misschien heb jij het zelf ook al ontdekt: in de nieuwste Zo Zit Dat staat een foutje. Oeps! Gelukkig werden we erop gewezen door een oplettende lezer. Op bladzijde 29 staat een quiz over de Paralympische Spelen. In de antwoorden, die te vinden zijn op bladzijde 51, staat per ongeluk een foutje. Het juiste antwoord op vraag 3, is C: badminton en taekwondo.

Nieuwe sport op de Paralympische Spelen: Badminton

Een van de twee nieuwe sporten op de Paralympische Spelen dit jaar is badminton. Nederland doet ook mee aan deze nieuwe sport! De competitie begint morgen, op de eerste dag van september en badmintonster Megan Hollander gaat de strijd aan tegen Beatriz Monteiro uit Portugal. Vanaf 11.40 uur (onze tijd) begint het badmintonspektakel! Ga jij kijken?

Nieuwe sport op de Paralympische Spelen: Taekwondo

Taekwondo is ook een nieuwe toevoeging aan het programma van de Spelen. Binnen deze Zuid-Koreaanse gevechtskunst zijn er allerlei verschillende disciplines en op de Paralympische Spelen kun je de vrije gevechtsvorm bewonderen. Nederland doet hier dit jaar nog niet aan mee.

TeamNL

De Paralympische zomerspelen in Tokio zijn al een week in volle gang en lopen tot aankomende zondag. De atleten van TeamNL nemen onder andere deel aan zwemmen, tennis, basketbal en atletiek. Met ongeveer de helft van de competities achter de rug, mogen wij  supertrots zijn op TeamNL. Er doen 70 landen mee aan de Paralympische Spelen en Nederland staat op nummer acht! De atleten hebben in totaal al 30 medailles gewonnen! Met nog een paar dagen te gaan kan dit aantal alleen nog maar oplopen. Vandaag heeft de Nederlandse wielrenner Daniel Abraham de dertiende gouden medaille binnengehaald voor TeamNL, wow!

Zo Zit Dat 10

De nieuwste Zo Zit Dat ligt in de winkel en staat zoals altijd bomvol met bijzondere weetjes, hihihilarische strips en de indrukwekkendste dieren. Met Zo Zit Dat blijf je altijd op de hoogte van de meest bizarre nieuwsfeitjes en -weetjes in de vaste rubriek Ongelooflijk en in Joost mag het weten worden al je vragen beantwoord. Want wat zou het antwoord zijn op de vraag: waarom heeft een stoplicht een oranje licht? Genoeg redenen om Zo Zit Dat in huis te halen. Waar wacht je nog op!

Foutje gezien? Vertel het ons!