ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Hey jij! Jij hebt de nieuwste Zo Zit Dat vast al uitgelezen. Tijd om je kennis te testen met de Quiz Zo Zit Dat 10. Heb jij alle weetjes opgeslagen? Je komt er maar op één manier achter; quizzen maar!

Zo Zit Dat 10

De nieuwste Zo Zit Dat ligt al een paar dagen in de winkel. Geen probleem als je hem nog niet hebt gelezen hoor! Je kunt Zo Zit Dat 10 namelijk ook gewoon online kopen via Lossebladen.nl. Zoals altijd zit Zo Zit Dat bomvol met bijzondere weetjes, hihihilarische strips en de indrukwekkendste dieren. Je leest het in… precies! Met Zo Zit Dat blijf je altijd op de hoogte van de meest bizarre nieuwsfeitjes en -weetjes in de vaste rubriek Ongelooflijk en worden ál je vragen beantwoord in Joost mag het weten. Want wat zou het antwoord zijn op de vraag: waarom heeft een stoplicht een oranje licht? Genoeg redenen om Zo Zit Dat in huis te halen. Waar wacht je nog op!

Meer quizzen

De quiz van Zo Zit Dat 10 gemaakt? Lekker bezig! Op Zozitdat.nl/quizzen vind je nog veel meer quizzen om alleen óf samen te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Pokémon- quiz. Ontdek of jij een échte Pokémon-kenner bent en alle soorten kunt onderscheiden! Je kunt natuurlijk ook de quiz van eerdere edities van Zo Zit Dat maken. Begin bijvoorbeeld bij de quiz over Zo Zit Dat 9.

Weten is winnen

Wist je dat je bij Zo Zit Dat heel makkelijk mee kunt doen aan de gaafste winacties? Blader snel naar de Doordenkers op pagina 11. Weet jij het antwoord? Tijd om ‘m in te sturen via Zozitdat.nl. Je maakt direct kans om te winnen. En het kan zelfs nóg makkelijker bij sommige winacties, zoals 5×2 tickets voor JetBrains Techlab, hoef je alleen maar antwoord te geven op de vraag. Makkie! Wie weet ga jij er binnenkort wel met een prijs vandoor. Vergeet ons trouwens niet te volgen op Instagram. Daar geven we regelmatig de tofste prijzen weg.

Foutje gezien? Vertel het ons!