ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Met superveel mooie banen in het nieuwe spel Mario Golf Super Rush voor Nintendo Switch zul je je zeker niet vervelen. Speel met je Mii of met je favoriete Mario-karakters en werk jezelf op van golf noob tot een echte golf pro. Sla jij een hole in one? Doe snel mee en win!

Mario Golf

Super Rush is de nieuwste game uit de Mario Golf serie voor de Nintendo Switch. Als je dacht dat golf saai was, heb je dit spel duidelijk nog niet gezien! De kleurrijke banen en verschillende spelmodus maken van Mario Golf Super Rush een giga golffestijn. Met de adventure mode leer je alle fijne kneepjes van het golfen kennen. Daarbij word je geholpen door je favoriete Mario-karakters. Klaar om je golf-game naar een nieuw niveau te tillen? Ga de uitdaging aan in Speed Golf of Battle Golf Royale. Lukt het jou om je tegenstanders te ontwijken en als eerste de bal in de hole te krijgen? Dan heb je gewonnen!

Ik wil winnen

Dus jij wilt Mario Golf: Super Rush winnen? Meedoen is simpel. Geef antwoord op de onderstaande vraag en laat je gegevens achter. Misschien zien we jou binnenkort wel met je Mii op de golfbaan staan!

Zo Zit Dat 10

Heb jij de nieuwste Zo Zit Dat al in huis gehaald? Zo Zit Dat 10 is een speciaal themanummer over snelheid. Je leest alles over het snelle asfalt op het circuit van Zandvoort, leert wat de snelste dieren ter wereld zijn en maakt de razendsnelle racequiz in GameXP. Race nu naar Lossebladen.nl en koop de nieuwste Zo Zit Dat. Hoe sneller hoe beter!

Abonneren

Als echte Zo Zit Dat-fan wil je natuurlijk niets van Zo Zit Dat missen. Tijd om een abonnement aan te schaffen. Zo weet je zeker dat jij elke vier weken als een van de eerste Zo Zit Dat thuis ontvangt. Je vindt de verschillende abonnementen en de beste acties altijd via deze link. Waar wacht je nog op!

 

Foutje gezien? Vertel het ons!