ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Benieuwd hoe de wereld er in de toekomst uitziet? Dat weten ze bij JetBrains Techlab allang. Enne… jij kunt ook een bezoekje aan de toekomst brengen. Schaak met een robot en vlieg met een VR-bril op over grote wereldsteden. Benieuwd? Lees snel verder hoe je kans maakt op kaartjes voor dit bijzondere museum!

JetBrains techlab

In de grote tentoonstellingsruimte van JetBrains Techlab maak je kennis met de wereld van morgen. De nieuwste robots, kunstmatige intelligentie, virtual- en augmented reality, je vindt het allemaal in JetBrains Techlab. Oh, en vergeet zeker niet om burgermeester Pepper (ja, ook een robot!) te vragen of hij zin heeft in een feestje. Want een feestje, daar houden robots wel van!

Hoe kan ik winnen?

Winnen is helemaal niet zo moeilijk. Het enige wat je moet doen? Antwoord geven op de volgende vraag. Wie weet sta jij binnenkort wel te dansen met burgermeester Pepper en z’n vrienden!

Zo Zit Dat 10

Je las als eerst over JetBrains techlab in Zo Zit Dat 10, die nu in de winkel ligt. Heb je ‘m nog niet gelezen? Race dan razendsnel naar Lossebladen.nl en bestel jouw exemplaar! Dit speciale themanummer gaat over snelheid, hoe sneller hoe beter dus! De snelste manier om elke vier weken Zo Zit Dat thuis te ontvangen? Neem een abonnement! Je ontvangt dan niet alleen elke gewone Zo Zit Dat thuis, maar krijgt daar alle specials ook nog bij. Zonder extra kosten! Dat betekent dat je nooit meer iets van Zo Zit Dat hoeft te missen.

Spreid je kansen

Bij Zo Zit Dat kun je altijd de tofste winacties verwachten. Winnen is namelijk het leukste wat er is! Wil je nog meer kans op een toffe prijs? Ga snel naar Zozitdat.nl/winnen om te zien aan welke winacties je nog meer mee kunt doen! Zo maak je momenteel kans op vijf keer twee kartcadeaubonnen, het extreme sporten weetjeskwartet en nog veel meer!

 

Foutje gezien? Vertel het ons!