ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Wie van je vrienden het best kan racen? Los de Doordenker op, win 2 kartcadeaubonnen voor Bleekemolens Race Planet en je ontdekt het vanzelf! Deze kartcadeaubonnen kun je namelijk inwisselen voor een razendsnelle en spannende kartheat. Race Lees snel verder!

Bleekemolens Race Planet

Dus, je racet al vaak op je fiets door de wijk en op je spelcomputer ben jij de koning van de racebaan. Denk jij dat je het in je hebt om de nieuwe Max Verstappen te worden? Daar kom je maar op één manier achter. Tijd om je stuurkunsten eens in het echt te testen. Bij Bleekemolens Race Planet zijn er karts voor álle niveaus, inclusief rookie-karts voor de echte beginners. Maar vergis je niet, ook rookie-karts kunnen een stuk harder dan je denkt! Vol gas halen deze karts zelfs wel 30 tot 35 kilometer per uur! Dat is een stuk sneller dan jij met je fiets kunt. Klaar voor de start… AF!

Ik wil winnen

Heb jij het antwoord van de Doordenker gevonden? Vul ‘m hieronder in en je maakt direct kans op kartcadeaubonnen voor jou én je beste vriend of vriendin.

Zo Zit Dat 10

De nieuwste editie van Zo Zit Dat staat helemaal in het teken van snelheid. Nadat je Zo Zit dat 10 hebt uitgeplozen is het snelste landdier voor jou geen geheim meer. Daarnaast leer je alles over het nieuwe Formule 1 circuit in Zandvoort. Doe jij het liever wat rustiger aan? Ook geen probleem! Zo lees je in deze Zo Zit Dat alles over de octopus en beantwoordt Joost de vraag: ‘waarom zijn wespen zo snel boos?’ Voor ieder wat wils in de nieuwste Zo Zit dat. Koop ‘m nu via Lossebladen.nl. Of wil je liever een abonnement afsluiten? Dat kan ook! Ga snel naar de abonnementspagina. Daar vind je alle verschillende abonnementen en de beste acties.

 

Foutje gezien? Vertel het ons!