ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Met dit Extreme Sporten Weetjeskwartet gaat het kwartetspel next level. Hoe snel gaat een bobslee? Waar zit de motor in een Formule 1-wagen? En wat is zorben eigenlijk? Als jij deze prijs wint weet je er binnenkort alles van. Lees snel verder!

Extreem kwartetten

Het Extreme Sporten Weetjeskwartet stopt het oer-Hollandse spel kwartetten in een nieuw jasje. In plaats van die saaie dierenplaatjes vind je nu de vetste foto’s van extreme sporten op je kaartje. Naast de prachtige plaatjes ontdek je ook nog eens een wild weetje op elke kaart. Met het Extreme Sporten Weetjeskwartet beleef je niet alleen veel plezier, je wordt er ook nog eens slimmer van!

Ik wil meedoen

Meedoen aan deze winactie is niet moeilijk. Vul gewoon het antwoord op de volgende vraag in en je maakt direct kans. Succes!

Meer winnen

Bij Zo Zit Dat vinden we het leuk om de vetste prijzen weg te geven. Je kunt elke maand wel weer iets anders winnen. Zo maak je op dit moment kans op het spel Mario Golf: Super Rush te winnen. En als je de doordenker uit Zo Zit Dat 10 hebt opgelost kun je er zomaar met twee kartcadeaubonnen vandoor gaan. Hoe cool is dat! Je vindt alle lopende winacties op Zozitdat.nl/winnen. Enne… vergeet ons niet te volgen op Instagram. Zo hoef je nooit een winactie te missen.

Verboden te Vervelen

Je vond deze winactie met het Extreme Sporten Weetjeskwartet als eerst in de Verboden te Vervelen rubriek in Zo Zit Dat 10. In deze vaste rubriek staan elke vier weken de beste kijk-, lees-, doe- en luistertips. Wij hebben alle toppers alvast voor je uitgezocht, scheelt jou weer tijd! En wist je trouwens dat het op Instagram elke vrijdag Verboden te Vervelen-vrijdag is? De perfecte manier om op de hoogte te blijven van al het leuks wat er te beleven valt. Zo hoef jij je nooit meer te vervelen.

 

Foutje gezien? Vertel het ons!