ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Is het je gelukt om alle snelle puzzels op te lossen? Goed gedaan! Nog niet? Stop dan nu met lezen. Hieronder vind je namelijk alle antwoorden op de snelle puzzels. Maarre… jij gaat natuurlijk niet spieken. Toch?

Ra-Ra-Raadsels

Poe, die raadsels waren lastig! Denk je dat jij alles goed hebt? Dit zijn de antwoorden:

  • Je loopt op de tweede plek.
  • 888 + 88 + 8 + 8 + 8 = 1000
  • Na 16 dagen is de slak boven

Vliegensvlug rekenen

Ben jij erachter gekomen hoeveel elke Emoji waard is? Dan is de soms helemaal niet zo moeilijk meer. Niet gelukt? Bekijk eerst de waarde van de Emoji en probeer het dan nog een keer!

Steroog Emoji = 2
Knuffel Emoji = 8
Boze Emoji = 4

2+8=10
8+8=16
2×4=8
4×4= ?

? = 16

Supersnelle sudoku

De Japanse puzzel Sudoku los je niet zomaar op! Is het jou gelukt? Of heb je een klein voorzetje nodig. Kijk snel naar het antwoord.

Van wie is welke fiets?

Is het je gelukt om te ontdekken wie jouw fiets heeft geblokkeerd? Of sta je nog steeds op het schoolplein? We helpen je een handje:

 

Meer puzzels

Zo, dat zijn ze dan. De antwoorden op de supersnelle puzzels uit Zo Zit Dat 10. Wist je dat er nóg een puzzel in Zo Zit Dat staat? Blader snel naar bladzijde 11, daar vind je de Doordenker. Als je deze oplost kun je een razendsnelle prijs winnen! Heb je de oplossing gevonden? Vul ‘m hier in. Wie weet ga jij er wel met de prijs vandoor. Dat zou toch vet zijn?!

Foutje gezien? Vertel het ons.