ADVERTENTIE
ADV.
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Hey jij! Jij hebt de nieuwste Zo Zit Dat vast al uitgelezen. Tijd om je kennis te testen met de Zo Zit Dat quiz. Heb jij alle weetjes opgeslagen? Je komt er maar op één manier achter; maak de quiz!

Zo Zit Dat 9

De nieuwste Zo Zit Dat ligt al bijna een week in de winkel. Geen probleem als je hem nog niet hebt gelezen hoor! Je kunt Zo Zit Dat 9 namelijk ook gewoon online kopen via Lossebladen.nl. Je zult helemaal dubbel liggen wanneer we je over de gekste sportevenementen vertellen. En zou de lynx écht terug naar Nederland komen? Hoe dan ook, er zijn al heel wat dieren naar ons land verhuisd. Welke? Je leest het in… precies! Met Zo Zit Dat blijf je altijd op de hoogte van de meest bizarre nieuwsfeitjes en -weetjes in de vaste rubriek Ongelooflijk Maar Waar! En worden ál je vragen beantwoord in Joost mag het weten. Genoeg redenen om Zo Zit Dat in huis te halen. Waar wacht je nog op!

Meer quizzen

De quiz van Zo Zit Dat 9 gemaakt? Lekker bezig! Op Zozitdat.nl/quizzen vind je nog veel meer quizzen om alleen óf samen te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de echt-of-nep quiz. Ontdek of jij een échte dierenkenner bent en nepperds van echte dieren kunt onderscheiden! Je kunt natuurlijk ook de quiz van eerdere edities van Zo Zit Dat maken. Begin bijvoorbeeld bij de quiz over Zo Zit Dat 8.

Weten is winnen

Wist je dat je bij Zo Zit Dat heel makkelijk mee kunt doen aan de gaafste winacties? Blader snel naar de doordenkers op pagina 11. Weet jij het antwoord? Tijd om ‘m in te sturen via Zozitdat.nl. Je maakt direct kans om te winnen. En het kan zelfs nóg makkelijker bij sommige winacties, zoals 5x Gekke Goden op de Olympische Spelen, hoef je alleen maar antwoord te geven op de vraag. Makkie! Wie weet ga jij er binnenkort wel met een prijs vandoor. Vergeet ons trouwens niet te volgen op Instagram. Daar geven we regelmatig de tofste prijzen weg.

 

Foutje gezien? Vertel het ons!